Florentino Pérez: Örülünk, hogy a Real Madridot választottad

Florentino Pérez volt az első, aki egy beszéd keretein belül üdvözölte Ferland Mendyt, a Real Madrid frissen bemutatott francia tehetségét.

Florentino Pérez:

„Jelenleg egy olyan új korszak megalapozásának különösen izgalmas napjait éljük, melynek célja a Real Madrid álmainak beteljesedése. Szeretnénk tökéletesíteni és javítani egy olyan csapat minőségét, amely hozzájárult a Real Madrid történelmének dicsőbbé tételéhez. Olyan játékosokat hozunk el a csapatba, akik erős érzelmeket generálnak bennünk, a Real Madrid szerelmeseiben.”

„Ma olyasvalakit üdvözölhetünk itt, akit az elmúlt két idény legjobb védőjének választottak a francia bajnokságban. Ferland Mendy, a Real Madridot választottad, ami a mai naptól a legnagyobb kihívást jelenti számodra. Tudjuk, hogy más nagy európai klubok is akartak téged, hogy a jövőbeli projektjeik része légy.”

Pérez

„Úgy döntöttél, hogy a Real Madrid mezét öltöd magadra, ez volt a legnagyobb vágyad. Tehetséged, tudásod és persze a kemény munka, az általad hozott áldozatok végigkísérték a karrieredet, végül pedig ezek vezettek el idáig. Nagyszerű példája vagy annak, hogy az életben soha nem szabad feladni.”

„A felnőtt francia válogatott tagja vagy. Mindenki úgy beszél rólad, mint a francia futball egyik nagy tehetsége. Erős, gyors játékos vagy, aki nagyszerűen lát a pályán és remekül előzi meg az ellenfelet, ezek pedig lehetővé teszik, hogy eredményesen csatlakozz a támadásokhoz. Mostantól a Real Madrid az életed része. A stadion az otthonod, mi pedig mindent meg fogunk tenni a nagyszerű madridista szurkolók támogatásával, hogy a családoddal együtt boldogok legyetek itt.”

Mendy:

„Megtiszteltetés itt lenni, a világ legnagyobb klubjában. Köszönöm az elnök úrnak a belém vetett bizalmat, nagyon köszönöm a klubnak is. Hala Madrid!”

Mendy
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK