Florentino Pérez: Üdvözöllek az új otthonodban

Florentino Pérez volt az első, aki egy beszéd keretein belül üdvözölte Rodrygo Goest, a Real Madrid frissen bemutatott brazil tehetségét.

Florentino Pérez: „Továbbra is keményen fogunk dolgozni azért, hogy olyan tehetséges játékosokat hozzunk a keretbe, akik arról álmodoznak, hogy elképesztő magasságokba érnek ebben a mezben. Különleges tehetségeket, akik hozzájárulnak, hogy megfeleljünk az új kor kihívásainak.”

„Történelmünk során mindig úttörők voltunk sport, szociális és pénzügyi szempontból is, ez pedig lehetővé tette számunkra, hogy a világ legjobb játékosait és a legjobb spanyolokat szerezzük meg, illetve olyan akadémiát hozzunk létre, amire mindig büszkék lehettünk. A célunk mindig az volt, hogy megtaláljuk az ígéretes tehetségeket. Ez egy olyan stratégia, amiben erősen hiszünk. Ez segít hozzá minket ahhoz, hogy olyan fiatalokat igazoljunk, akik arról álmodoznak, hogy egy korszak meghatározó szereplői lesznek.”

Pérez

„Ma a Real Madrid egy ilyen tehetséget üdvözölhet. Egy játékost, akit rengetegen imádnak a játékstílusa miatt, azért, ahogy olvassa a játékot és amit eddigi karrierje során tett, még úgy is, hogy rendkívül fiatal és hazájában a futball szeretete egy életstílus. Azóta álmodozott erről a pillanatról, hogy elkezdett futballozni. Üdvözöljük Rodrygo Goest, a Real Madrid új játékosát.”

„Brazíliából érkeztél, egy olyan országból, ahol a futball a legnagyobb szenvedély. A Santosnál tanultad meg az alapokat, egy olyan klubnál, amely minden futtballszerető számára legendás névként hat. Az ott töltött időd alatt elértél néhány emlékezetes mérföldkövet. Mindössze 16 voltál, amikor először léptél pályára az első csapatban, 17 évesen a legfiatalabb brazil gólszerző lettél a Copa Libertadores történetében. Már 82 alkalommal léptél pályára a Santos felnőtt csapatában.”

„De most egy olyan kihívás előtt állsz, amit magadnak választottál. Egy általad szeretett klubhoz jöttél, a Santiago Bernabéuba, amely már egyszer lenyűgözött téged, és amely mostantól boldoggá tesz majd. Kemény munka, áldozatok és alázat vezet a sikerhez. A szurkolók melletted fognak állni, mindent megadnak majd ahhoz, hogy sikeres lehess és történelmet írj nálunk. De tisztában kell lenned azzal is, hogy hatalmasak az elvárások. Kedves Rodrygo, üdvözöllek az új otthonodban.”

Rodrygo

Rodrygo Goes: „Szép napot mindenkinek. Egyelőre tanulom a spanyolt, de megpróbálok spanyolul beszélni. Először is köszönöm Istennek, amit értem és a családomért tett. Köszönöm a családomnak, és mindenkinek, akik mellettem álltak az utam során. Köszönöm elnök úr, hogy hitt a munkámban, a szurkolóknak pedig köszönöm, hogy ilyen meleg fogadtatásban részesítettek. Remélem, hogy sok örömet okozok majd. Hala Madrid!” 
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK