Florentino Pérez minden évben egy új galaktikust hozna Madridba

Ezen a nyáron már most erőteljesebb változások történtek a keretben, pedig még csak június közepét írunk. Az utóbbi évek igen aszályosak voltak igazolások terén, most viszont Florentino Pérez is támadásba lendült az átigazolási piacon.

Eddig öt játékos érkezett 298 millió euró értékben, ami már most a klub történetének legnagyobb költekezése. A támadósor megerősítésére Eden Hazard (100 millió euró), Luka Jović (60 millió euró) és Rodrygo (40 millió euró), míg a védelembe Éder Militão (50 millió euró) és Ferland Mendy (48 millió euró) érkezett.

Eddig a legnagyobb név Eden Hazard, aki a klub történetének legdrágább játékosa lehet, ha a különböző záradékok teljesülnek a szerződésében. Gareth Bale 2013-as érkezése óta ő az első igazi galaktikus, valamint ő lehet a kezdete egy új érának is a klub történelmében, emellett pedig Florentino új stratégiájának első eleme is a belga. 

Hazard és Pérez

A Real Madrid következő nagy dobása továbbra is Kylian Mbappé lehet. Florentino Pérez mindig tud meglepetést okozni, első regnálása alatt először érkezett Figo (60 millió euró), egy évvel később Zidane (72 millió euró), majd Ronaldo (45 millió euró), de a Bernabéuban kötött ki David Beckham is 25 millió euróért. Mbappé továbbra is prioritás, de a klub nem szeretné elkapkodni az üzletet. A fiatal francia csillag egyelőre érinthetetlen Párizsban, Florentino Pérez viszont készenlétben lesz, várva arra a pillanatra, amikor Mbappét már el tudja csábítani a francia fővárosból. 

Forrás: as.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK