Ceballos közleményben cáfolja a vele kapcsolatos álhírt

Bizonyos médiumok tényként állították, hogy a fiatal spanyol közölte Zidane-nal, hogy nem akar vele együtt dolgozni. A hír természetesen nem igaz.

Ceballos és Zidane kapcsolata sosem volt a legjobbnak mondható, úgyhogy nem sokan lepődtek meg, amikor a spanyol sportsajtóban újabb hírek jelentek meg ezzel kapcsolatban. Több lap is azt állította, hogy mielőbb Ceballos elutazott az U21-es Európa-bajnokságra, lezajlott közte és Zidane közt egy beszélgetés, melynek során a tréner tájékoztatta a középpályást, hogy nem számol vele, ő pedig a következő mondattal reagált: „Semmi gond, főnök, én sem akarok veled dolgozni a továbbiakban.”

Ceballos

Ceballos Twitteren reagált a híresztelésekre:

„Szeretném tisztázni, hogy az általam megnevezni nem kívánt sajtóorgánumokban megjelent információkkal ellentétben soha, semmilyen, a Real Madrid edzői csapatának bármely tagjával lefolytatott privát beszélgetésem nem került nyilvánosságra.”

„Kategorikusan tagadom, hogy a témában nekem tulajdonított mondatok elhangoztak volna.”

„Végül úgy gondolom, hogy egyáltalán nem profi lépés és kifejezetten helytelen dolog ilyen álhíreket publikálni, különösen most, amikor egy olyan fontos nemzetközi tornán dolgozunk és harcolunk a spanyol válogatottal, mint az U21-es Európa-bajnokság.”

Ceballos jövője egyébként továbbra sem tisztázott a Real Madridban.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK