2021. June 24., Thursday

Llorente nagybátja: Marcos szívesen játszana az Atléticóban

  • Gy. András
  • June 17, 2019, 6:12 p.m.
Ramon Grosso, Marcos Llorente nagybátyja a MARCA-nak nyilatkozott a Real Madrid középpályásának jövőjéről, aki könnyen lehet, hogy nem a blancóknál kezdi meg az előszezont.

„Marcos egyértelművé tette, hogy szeretne állandó játéklehetőséget. Nagyon szívesen játszana tovább a Real Madridban, mivel imádja a klubot, bármit megtenne, hogy sikeres lehessen itt, de úgy tűnik, hogy az ideje a klubnál lejárt.”

„Még az előszezon kezdete előtt szeretné tudni, hogy hol fog játszani a következő idényben. Nem a pénz lesz a döntő faktor abban, hogy végül hol köt ki, hanem inkább az, hogy az adott csapat mennyire érdeklődik iránta, milyen ígéreteket tesz neki.”

Marcos Llorente

„Az Atlético Madrid egy csodás csapat, tudjuk, hogy érdeklődnek. Az édesapja és a nagyapja is játszott náluk, szóval a családi kötődés megvan. Marcos egyértelműen örülne, ha ott játszhatna.”

„Mindenesetre sok egyéb klub is van, amelyek élénken érdeklődnek iránta és versenyeznek az aláírásáért. Mivel Zidane terveibe nem illeszkedik, más csapat után kell néznie.”


Hozzászólások

Tabella