Akik nem jelentek meg Sergio Ramos esküvőjén…

Sergio Ramos és Pilar Rubio tegnap, Sevillában házasodtak össze. Az ünnepélyes eseményre 500 vendéget vártak, ám volt néhány meghívott, akik végül nem jelentek meg. Nézzük, kik és miért maradtak távolt a kapitány nagy napján!

Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője úgy döntött, kerüli a rivaldafényt, és hagyja, hogy játékosai mindenféle nyomás nélkül élvezzék az ünnepélyes pillanatokat. A francia mester időközben Bilbaóban nyaral feleségével.

Dani Carvajal szintén nem tudott ott lenni barátja nagy napján, ám ennek egészen egyszerű oka volt: Dani húgának szintén tegnap volt az esküvője, így a jobbhátvéd párjával, Daphne Cañizaresszel értelemszerűen oda is hivatalos volt, és a családi esemény mellett döntött.

Gareth Bale-nek egyszerű, ám annál meggyőzőbb érve volt: egyszerűen csak nem jelent meg. A walesi távolléte nem meglepő, a csapatvacsorákon sem jelent meg az idény közben.

Gerard Piqué és párja szintén a meghívottak listáján voltak, ám ismeretlen okok miatt nem jelentek meg a jeles eseményen.

Karim Benzema szintén nem volt ott tegnap, ő épp Los Angelesben nyaral.

Mariano Díaz személyes okok miatt nem tudott részese lenni Sergio és Pilar nagy napjának.

Iker Casillas és Sara Carbonero szintén személyes okok miatt nem jelent meg. A kapitány egyik legjobb barátja a saját, valamint felesége egészségi állapota miatt maradt távol: Ikernek a közelmúltban voltak szívproblémái, míg párjánál nemrég diagnosztizáltak daganatot.

Luca Zidane Ibizát választotta Sevilla helyett.

Thibaut Courtois szintén Ibizán nyaralt, úgy tűnik, ő már tanult valamit a pályán kívül is Bale-től.

Cristiano Ronaldo és párja szintén nem jelentek meg, ám nem nyaralás miatt: a portugál nem kapott meghívót az eseményre.

Vinícius Jr. épp Rio de Janeiróban nyaral, a szabadságát pedig nem szakította meg az esküvő miatt.

Isco szintén nem jelent meg, ám egyelőre nem tudni, hogy milyen okból kifolyólag.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK