Pogba a Real Madridot akarja

Teljesen egyértelmű, hogy Pogba el akarja hagyni a Manchester Unitedet, hogy csatlakozzon a Real Madridhoz, de az angol együttes nem akarja elveszíteni sztárjátékosát.

A francia középpályás ügynöke, Mino Raiola tudja, hogy először Matthijs de Ligt jövőjét kell elrendeznie, mielőtt bevonódna a történetbe, ami a nyár leghosszabb átigazolási szappanoperájának ígérkezik.

Zinédine Zidane sosem rejtette véka alá gondolatait azzal kapcsolatban, hogy szeretné Pogbát a Real Madridban látni, Florentino Pérez pedig az edző kedvére akar tenni azzal, hogy megszerzi számára a világbajnok középpályást, még úgy is, hogy tudja, mennyire nehéz dolga lesz.

És mit reagált Pogba, amikor a klubja közölte vele, hogy nem mehet sehova? Továbbra is kitartott a véleménye mellett, és újra megismételte, hogy a Real Madrid játékosa akar lenni. Akkor is közölte a klubbal a szándékát, amikor a United számára a szezon már lényegében véget ért, de ugyanezt a választ kapta.

Pogba

A múlt héten Pogba Ázsiába utazott, hogy különböző Adidas-kampányokban vegyen részt, ami ismét bizonyítja, hogy jelenleg ő a világ egyik legpiacképesebb játékosa. A dél-koreai és japán emberek egyszerűen imádják. A Real Madrid marketing részlegénél ezzel tökéletesen tisztában vannak és már dörzsölik a tenyerüket, miközben nagy várakozással tekintenek a játékos lehetséges érkezése felé.

Az az igazság, hogy rendkívül nehéz lesz leigazolni a 26 éves játékost, de nem lehetetlen. Zidane és Pogba is elszánt, de a United vezetői úgy gondolják, hogy nem veszíthetnek el egy ilyen kaliberű játékost most, hogy tehetségekből azért van hiány az Old Traffordon. Érdemes visszanézni az idényre, hiszen a United lemaradt a BL-t érő helyekről a bajnokságban, így az itt kieső pénzt valahonnan pótolniuk kell. Ettől függetlenül a Glazer család határozott maradt, kiadták az utasítást, hogy senkivel nem tárgyalhatnak a Unitednél Pogbáról.

Pogba még néhány napig Ázsiában marad, mielőtt Los Angelesbe utazik pihenni. Minden történéssel tisztában van, de nem forszírozza távozását, legalább is jelenleg nem. Megoldást akar, ráadásul párbeszéd útján. Tudja, hogy Zidane akarja őt, legalább annyira, mint amennyire ő akarja Zidane-t.

De mindezek ellenére még meglepetés is történhet, hiszen a PSG megjelenhet, mint célállomás. A francia együttes Griezmann ügyének alakulását figyelte, hamarosan lezárja De Ligt átigazolását, ezt követően pedig nagyon szeretnék Pogbát a francia fővárosba csábítani, oda, ahol felnőtt. Mivel a játékosnak két év van hátra a szerződéséből, a Unitednek most kell lépnie, ha nagy pénzt szeretne kapni érte.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK