Óriási égés Barcelonában, siker Madridban

Láttunk már átigazolások kapcsán érdekes ügyeket, mint például amikor a frissen igazolt Cheryshev figyelmetlen pályára küldése kupa-búcsút jelentett, vagy amikor egy elromlott faxgép miatt nem érkezett David De Gea, azonban most Barcelonában érezhetik magukat kellemetlenül az átigazolásokért felelős részleg dolgozói.

A Real Madrid szemfüles volt, és ingyen igazolta le Takefusa Kubót, miután a srác szerződése június 1-jén lejárt korábbi klubjával, az FC Tokyóval.

A Barcelona is érdeklődött a játékos iránt, de valahogy senkinek sem tűnt fel a katalán együttesnél, hogy a japán tehetség szerződése már lejárt.

Ennek egészen elképesztő oka van. A Transfermarkton szereplő információk szerint a srác szerződése az FC Tokyóval 2020 január 31-ig lenne érvényben, így a klub illetékesei azt hitték, hogy még bőven van idejük kialkudni egy jó árat a kiválóságért.

KuboMég Katalóniában, mint a "japán Messi"

A blancóknál azonban jobban figyeltek, kihasználták a helyzetet, és a Barcelona saját nevelésű tehetségét a tokiói együttes megkeresése nélkül meggyőzték arról, hogy ha már Spanyolország, akkor a legjobb hely számára a főváros, azon belül is Valdebebas.

Kubo végül 5 évre kötelezte el magát a 13-szoros BL-győzteshez, évi nettó 1.2 millió eurót fog keresni, a következő idényt pedig a Castillában tölti.

Így kötött ki a "japán Messi" Madridban.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK