Lucas végleg, Brahim kölcsönbe távozhat

Bár már jó néhány átigazolást véghezvitt a Real Madrid a nyáron, a klubnak még rengeteg dolga van, hiszen el is kell adniuk játékosokat. A MARCA szerint érdeklődve várják az ajánlatokat Lucas Vázquez és Brahim Díaz kapcsán.

Korábban már felröppent a hír, hogy Isco eladási listán van, Marcelo pedig szabadon dönthet arról, hogy folytatni akarja-e a klubnál, most pedig Lucas Vázquezen a sor. A szurkolók kedvelik, Zidane számol vele, ám a klub nyitott az ajánlatokra.

Rodrygo és Eden Hazard érkezésével a spanyol helyzete bonyolulttá vált a Real Madridban, hiszen hátrébb csúszott Zidane listáján, már ami a játékpercek mennyiségét illeti. De ahogy több más játékos, ő sem szeretne távozni a Bernabéuból, próbál megoldást találni a helyzetre, nem akar feltartott kézzel tovább állni. Lucas még 2015-ben tért vissza Madridba, az itt töltött négy idény során pedig fontos játékossá nőtte ki magát. 182 mérkőzésen lépett pályára és 21 gólt szerzett.

Brahim és Lucas

Brahim esete teljesen más. A Madrid azt szeretné, ha a következő idényben legalább 40 mérkőzésen pályára lépne, így tovább fejlődhessen a játéka, az pedig nagyon úgy tűnik, hogy a blancóknál ez nem lesz lehetséges. Zidane-t meglepte a játékos határozottsága, miszerint maradni szeretne és harcolna a helyéért, de a francia szakember szerint a legjobb az lenne a fiatal spanyol számára, ha állandó játéklehetőséget kapva fejlődhetne egy másik csapatban.

A Manchester City korábbi játékosa az előző idény utolsó mérkőzésein megmutatta, hogy képes a spanyol bajnokságban teljesíteni, de ezek olyan összecsapások voltak, amelyeknek már semmilyen tétje nem volt. Ő ennek ellenére is teljes erőbedobással, szenvedéllyel lépett pályára. Az ekkor mutatott játéka alapján felmerülhet a kérdés, hogy miért nem kaphat állandó lehetőséget, ám ez valószínűleg nem lenne kivitelezhető a következő idényben. A Madrid számol Brahimmal, végleges eladás az ő esetében szóba sem jöhet.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK