Hazard két lehetséges mezszáma

A belga sztár egyelőre mezszám nélkül pózolt a bemutatásán készült fotókon, a várakozások szerint két szám közül választja majd az egyiket, amelyek jelenleg még foglaltak, de a gazdáik vélhetően távoznak nyáron.

A pletykák alábbhagytak, az átigazolás hivatalos lett, a bemutatót megtartották, Eden Hazard már szerződés szerint is a Real Madrid játékosa. De még van egy nyitott kérdés. Hányas számú mezt fogja viselni? Valószínűleg két játékosnak távoznia kell ahhoz, hogy ez biztosan kiderüljön.

Hazard 7/11 döntése
A Bernabéuban 50.000 szurkoló előtt megtartott bemutatkozása nem is sikerülhetett volna jobban. De amikor lecserélte szürke öltönyét a habfehér mezre, egy dolog hiányzott. A szám a mez hátuljáról. A minap pontosan ugyanez történt Luka Jovic-csal is.

A hazai öltözőben készült felvételek alapján láthatóvá vált, hogy Hazard nevét már elhelyezték egy szekrénynél, Fede Valverde (15) és Lucas Vázquez (16) között. Persze Jovic is itt öltözött a bemutatásán, szóval valószínű, hogy ez az ilyenkor megszokott eljárás. Nehezen elképzelhető, hogy végül a 16-osvan játszana a belga támadó, de jelenleg csak ez és az általában kapusok által használt 13-as szabad. 

Hazard

A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a legújabb galaktikus (és akkor is az, ha a sajtótájékoztatóján mást mondott) egy olyan számot választ, ami már használatban van. Ez Mariano 7-es vagy Bale 11-es mezszáma lesz.

A Chelsea-nél és a válogatottban is a 10-es mezt viseli, de ezt a blancók regnáló aranylabdása, Luka Modric hordja. A sajtótájékoztatóján még viccelődött is a belga azzal, hogy Kovacic-on keresztül beszélt a horváttal és megkérdezte tőle, hogy átadja-e neki a 10-est, de a próbálkozás végül nem vezetett sikerre. Hazard még azt is elmondta, hogy szerinte a címer a lényeg, nem pedig a szám.

Hazard még a Lille-nél kezdte el használni a 10-es számot utolsó idényében, amikor pedig Juan Mata elhagyta a Chelsea-t, ott is azonnal váltott. Belgium válogatottjában az első időszakban a 7-es és a 10-es mezeket váltogatta, amíg aztán le nem tette a voksát a 10-es mellett.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK