Calderón: Mindenkinek az lenne a legjobb, ha Bale most kölcsönbe távozna

A Real Madrid korábbi elnöke Bale-ről, Hazard-ról és Pogbáról beszélt a SkySports újságírójával.

Gareth Bale madridi helyzetéről:
„Nagyon nehéz helyzetben van most. Egyértelmű, hogy Zidane már nem számol vele. Az előző idényben láthattuk, hogy nem gondol rá kezdő játékosként. Egy olyan játékosnak, mint Gareth, ez nagy csalódás.”

„Az átigazolás összege is problémát jelent. A Real Madrid rengeteg pénzt akar érte kapni, de szerintem ezt most nagyon nehéz lesz véghez vinni.”

„Lehet, hogy az lenne a legjobb mindenkinek, ha kölcsönbe távozna. A játékos újra önbizalmat gyűjthetne a pályán, a Real Madrid pedig értéknövekedésre számíthatna.”

Bale

„Több okból sem volt itt sikeres. Sérülések, a hatalmas átigazolási összeg jelentette elvásárok. Amikor megérkezett, többe került, mint Cristiano Ronaldo.”

„Az emberek azt gondolták, hogy jobb lesz, mint Cristiano, de ez nagyon nehéz dolog.”

Eden Hazard-ról:
„Hazard fantasztikus játékos, de Cristiano kivételes. Sosem láttam hozzá hasonló futballistát.”

„Hazard rendkívül tehetséges és ügyes játékos, ezt már a világ legerősebb bajnokságában, a Premier League-ben is bizonyította.”

„Mindkét szélen képes játszani, remekül cselez, kiválóan passzol. Sok poszton megállja a helyét. Támadó középpályás, szélső, még hamis kilences is. Így ez egy fantasztikus lehetőség.”

Pogba

Paul Pogba esetleges leigazolásáról:
„Pogba esete sem egyszerű. Egy ilyen játékost nem fog csak úgy elengedni a Manchester United, rengeteg pénzre lesz szükség.”

„Tudom, hogy 170 millió fontról is beszéltek már. Ez is egy lehetőség, de a Unitednek most várnia kell, hiszen ráérnek, a játékos szerződése 2021-ben jár le.”

„Tudva azt, hogy milyen fontos játékos, aki ráadásul fiatal, és tudva azt, hogy Zidane folyamatosan hívja őt, nyugodtan ülhetnek az irodájukban, és várhatják, hogy rengeteg pénz érkezik egy bőröndben.”

„Persze csak akkor, ha el akarják adni és a játékos is rábólintott. Nem tudom, hogy távozni akar-e.”
 

Forrás: SkySports
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK