Zidane visszacsábítja korábbi kapusedzőjét?

A Real Madrid edzője, Zinédine Zidane San Sebastianban járt, ahol találkozott Luis Llopisszal, aki a szakember korábbi sikerei alkalmával az edzői stáb kulcsszereplője volt, mint kapusedző. Többen úgy gondolják, hogy több stábtag lecserélésén kívül Llopis visszatérése is borítékolható.

A baszk kapusedző 2018 nyarán hagyta el a blancókat, hasonlóan Zidane-hoz, majd a Real Sociedadnál helyezkedett el, ami lehetővé tette számára, hogy közelebb legyen családjához. A két szakember szerdán találkozott egymással egy helyi hotelben, ahol lencsevégre is kapták őket.

Zidane és Llopis

Az egyelőre nem tiszta, hogy tényleges ajánlat is történt-e Zidane részéről, azonban köztudott, hogy a két edző rendkívül jó kapcsolatot ápol egymással, Zidane pedig értékelné a támogatást a közelgő madridi kihívások alatt. Pintus és további stábtagok távozásával még inkább szívesen látnák Llopist Madridban. Jelenleg Roberto Vázquez a kapusok felkészítéséért felelős személy, de ő még Julen Lopetegui alatt érkezett.

Llopis nagy tiszteletnek örvend a Real Madridnál, ezért sem álltak az útjába, amikor a nyáron azt kérte, hogy engedjék távozni. De a minden eddiginél nagyobb elvárások, illetve az új igazolások csatlakozása mellett az edzői stáb újbóli összehozása is kiemelten fontos feladat.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK