Rodrygo: Ijesztő, hogy a Real Madridban fogok játszani, de ez is motivál

A Santos brazil tehetsége hamarosan csatlakozik a Real Madrid csapatához, ahol jó barátjával, Viníciussal kergetheti az őrületbe az ellenfelek védőit. A fiatal játékos a klubváltásával kapcsolatban nyilatkozott a Santos televíziós csatornájának.

„Az, hogy a Real Madridba megyek, rendkívüli módon motivál engem. Ez a világ egyik legnagyobb klubja.”

„Pontosan ezért ijesztő is lehet, de ez a fajta félelem is motiválóan hat rám, arra sarkall, hogy megmutassam, miért is hittek bennem és igazoltak le.”

„Segít, hogy tudom, Vinícius is ott van, egy korombeli srác, csupán csak egy évvel idősebb nálam. Nála már megvan az elmúlt év tapasztalata, szerintem sokat fog nekem segíteni.” 

„Ez nagyon fontos, ahogy az is, hogy vannak más brazilok, ami mindig nagyon jó, hiszen bár a nyelvet nem olyan nehéz megérteni, jó dolog, hogy vannak melletted olyanok, akik az anyanyelveden beszélnek. Ez biztosan sokat segít majd a beilleszkedésben.”

Rodrygo

„Mindig arra koncentráltam, amit csinálok, folyamatosan edzettem, próbáltam fejlődni és előre menni, hogy amikor eljön az időm, készen álljak.”

„Amikor megérkeztem ide, már készen álltam, sosem éreztem a nyomást, még akkor sem, amikor a szurkolók már úgy beszéltek rólam, hogy én leszek a következő Romario.”

„9 évesen már a 11 évesekkel játszottam, és kiemelkedtem közülük. Végigjártam az összes korosztályos csapatot, az egyetlen kivétel az U20-as együttes, ahol mindössze egy meccset játszottam.”

„Édesapám sokat volt távol, mivel játszania kellett, de mindig közel álltunk egymáshoz. Mindent közelről láttam, amin keresztülment. Én mindig megpróbálok a lehető legjobban felkészülni, ez fontosnak bizonyult a karrierem szempontjából.”

„Szoktam videókat nézni Robinho cseleiről, próbálom őket utánozni."

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK