Luka Jović: Nem a mezszám számít, mivel nem ő futballozik

Luka Jović ma délután először léphetett a Santiago Bernabéu gyepére a Real Madrid szerelésében, majd az ünnepélyes pillanatokat követően az első madridi interjúján is átesett.

„Én vagyok a világ legboldogabb fiatalembere. Nagyon boldoggá tesz, hogy a világ legnagyobb klubjának kötelékéhez tartozhatok, remélem, hogy sikerül megfelelnem az elvárásoknak. Lenyűgöző érzés volt kiszaladni a Bernabéu gyepére. Különleges érzéseket vált ki belőlem az, hogy ma itt vagyok.”

„Mindent meg fogok tenni, hogy a lehető legtöbbet játszhassak és megmutathassam, hogy mi a legnagyobb erősségem. Azért vagyok itt, hogy játsszak és harcoljak, remélem, hogy lesz időm megmutatni, mire vagyok képes. Megpróbálok majd koncentrált maradni, hogy megfeleljek az elvárásoknak. A média sokat cikkezett rólam az elmúlt hónapokban, de nagyon boldog vagyok, hiszen most itt lehetek. Remélem, hogy a következő idény jobb lesz a Real Madrid számára, hiszen az előző nem sikerült túl jól.”

„Ez a világ legnagyobb klubja, óriási megtiszteltetés, hogy itt lehetek. Mindent bele fogok adni, megpróbálok segíteni a csapatnak, hogy a lehető legtöbb trófeát gyűjthessük be.”

„Igen, igaz, hogy gyerekként a Real Madrid mezében aludtam. Édesapám egyik barátjától kaptam a szerelést, mivel gyerekkorom óta rajongtam a klubért. Amint értesültem a klub ajánlatáról, rögtön elfogadtam. Más klubok megkereséséről nem tudok, ezekkel az ügynököm foglalkozott.”

„A Real Madrid keretében nagy a verseny, de kemény munka árán megkaphatom a lehetőséget, amivel ha élek, itt maradhatok. Ha nem élek a lehetőséggel, az az én hibám lesz. Sokat kell tanulnom. Ebben a klubban csodálatos játékosok játszanak, tanulnom kell tőlük, hogy fejlődhessek.”

„Az egyetlen dolog, amitől féltem, az a mai bemutatásom, illetve a pillanat, amikor kifuthattam a Bernabéu gyepére. Végül minden nagyszerű volt. Remélem, hogy a szurkolók skandálják majd a nevem a jövőben.”

„Ami Hazard-t illeti, ő egy fantasztikus játékos, a világ egyik legjobbja. Megtiszteltetés, hogy osztozhatunk a Real Madrid öltözőjén.”

„Benzema a világ egyik legjobb támadója. Amikor a Real Madridba igazolt, én még csak 11 éves voltam. Remélem, hogy sokat tanulhatok tőle. Képesek lehetünk együtt játszani, de az edző dolga eldönteni, hogy mi a legjobb a csapat számára.”

„Nem beszéltem még az edzővel. Frankfurtban játszottam árnyékékként és egyedüli támadóként is. A madridi példaképem mindig is Ronaldo volt. A jelenlegi keretből senkit sem szeretnék kiemelni, hiszen mindannyian a társaim.”

„Nagyszerű lenne, ha képes lennék megismételni az idei mutatóimat. Mindent megteszek majd, hogy lehetőséghez jussak. Ami a mezszámomat illeti, nem fontos, hiszen nem a mezszámok futballoznak a pályán.”

„Az egyik legjobb meccsemen Frankfurtban öt gólt szereztem. Remélem, hogy képes lehetek hasonlóra Madirdban is, ahol szeretném megnyerni a Bajnokok Ligáját.”

„Ami a személyiségemet illeti, szégyenlős vagyok, de nem szeretnék sokat beszélni magamról.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK