Ceballos: Nem szeretnék még egy játék nélküli évet

Dani Ceballos éve nem úgy alakult, ahogy szerette volna, ráadásul úgy tűnik, hogy Zidane nem alapemberként számol vele. Egy spanyol rádióműsorban a jövőjével kapcsolatos kérdésekre is válaszolt.

A jövő: „Nem fogom elmondani, hogy Zidane pontosan mit mondott nekem, de egyértelmű volt velem, elfogadtam a magyarázatát. Szerződésem van, magas kivásárlási árral. A selejtezők után döntök a jövőmről.” 

Az idénye: „Lopeteguinél kezdő voltam, de aztán háttérbe szorultam. A legfontosabb egy játékos számára az, hogy élvezze az edző bizalmát. A válogatottban fontosnak érzem magam, kulcsjátékosnak.”

Következő állomás: „Ha távozom, akkor egy olyan csapathoz fogok igazolni, ahol fontosnak érzem magam. Meg akarom mutatni, hogy Európa bármely csapatában képes vagyok teljesíteni. Egy olyan fiatal játékos vagyok, aki sikeres akar lenni, szóval nem szeretnék még egy játék nélküli évet.”

Ceballos

A szerződés: „Még négy év van hátra a szerződésemből, remélem, hogy sikeres lehetek a Real Madridban.”

Reyes: „Nagyon jó kapcsolatot ápoltam Reyesszel és a családjával, az egyik unokatestvérével együtt jártunk iskolába. A rossz hírt a családomtól hallottam. Kértem az edzőt, hogy engedjen el a temetésre, ahol nem bírtam abbahagyni a sírást.”

Pintus: „A sajtóban megjelent híreken túl semmit nem tudok a témáról. Meglepett, amikor olvastam.”
 

Forrás: Onda Cero
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK