Ferland Mendy készen áll a kötelező orvosi vizsgálatokra

Hacsak nem történik valamilyen nem várt esemény, Ferland Mendy most már bármikor a Real Madrid játékosává válhat. A francia védő már készen áll az ehhez szükséges kötelező orvosi vizsgálatokra, amelyeken Párizsban fog átesni.

Miközben a Real Madrid és a Lyon véglegesíti az átigazolást, a 23 éves balhátvédet megvizsgálják a madridi klub orvosai.

A Lyon új sportigazgatója, Juninho Pernambucano zöld utat adott az átigazolásra, így Mendy csatlakozhat a Real Madridhoz.

Mendy jelenleg a francia válogatott edzőtáborában, Clairefontaine-ben tartózkodik, 20 percet játszott a Franciaország – Bolívia barátságos mérkőzésen. A Didier Deschamps által irányított felnőtt válogatottban tavaly novemberben debütált.

Mendy

A játékos leigazolásának hivatalos bejelentése nem történik meg, amíg Mendy a válogatott kötelezettségeit teljesíti. Franciaországnak még két idegenbeli mérkőzést kell lejátszania, Törökország ellen június 8-án, illetve Andorra ellen június 11-én.

Nem tartott sokáig a játékos meggyőzése, különösen azután, hogy megtudta, Zinédine Zidane egyik első számú célpontja volt. Két Lyonban töltött éve alatt a francia bajnokság egyik meglepetésévé nőtte ki magát, a Juventus és a Barcelona is érdeklődött iránta, de ő már szavát adta Zidane-nak.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK