Carvajal: Ramoséknak tisztáznia kell ezt az ügyet

Dani Carvajal, a blancók hátvédje egy, a madridi Menorca Klinikán rendezett rákellenes jótékonysági eseményen nyilatkozott.

Mit gondolsz a Sergio Ramos-ügyről?
Az teljesen normális, hogy Sergio ajánlatot kap, de ezt az esetet tisztáznia kell az ügynökével és az elnök úrral közösen. Természetesen azt szeretném, ha még sok évig maradna a Real Madrid játékosa. Ettől többet nem tudok mondani az ügyről, én egyébként is a családommal eltöltött pihenésre, valamint az erőnlétem megőrzésére összpontosítok most, hogy ne okozzak csalódást majd a válogatottban.

Megrémiszt a Ramos nélküli Real Madrid gondolata?
Nem rémiszt meg, de ahogy mondtam, tisztázniuk kell ezt az ügyet. Ettől függetlenül Sergio a kapitányunk. Ez a szó tökéletesen jellemzi őt. Kiállok mellette.

El tudod őt képzelni Kínában?
Egyedül azt tudom elképzelni, hogy hétfőn találkozunk a válogatott madridi edzőtáborában. Ez az egyetlen, ami most számít.

Lehet, hogy az idei rossz szezon miatt gondolkodott el a jövőjén?
Ez az idény mindannyiunkra negatív hatással volt, nem sikerült a legjobban, de már vége. Július 8-án maximális erőbedobással kell megkezdenünk a munkát.

Mit gondolsz Hazard-ról?
Nagyszerű, világklasszis játékos, akinek a mozdulatait az egész világ figyeli. Ha leigazolja őt a klub, akkor biztos vagyok benne, hogy sokat tud majd segíteni a csapatnak.

Kit kedvelsz jobban: Neymar vagy Mbappé?
Egyedül a Real Madridot és a spanyol nemzeti csapatot kedvelem.

Forrás: as.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK