2021. June 19., Saturday

Sergio Ramos kérte a klubot, hogy ingyen engedjék el Kínába

  • Gy. András
  • May 27, 2019, 5:17 p.m.
Spanyol hírek szerint a blancók kapitánya kérte a klubot, hogy járuljanak hozzá a távozásához, de Florentino Péreznek más tervei vannak.

Sergio Ramos karrierjének egy lehetséges következő szakasza rajzolódott ki előttünk, amikor hétfői hírek szerint a Real Madrid kapitánya kérte a klub elnökét, Florentino Pérezt, hogy engedélyezze számára, hogy szabadon távozhasson egy kínai csapathoz.

Egy spanyol televíziós műsor (Jugones) információi szerint a 33 éves védő hatalmas fizetési ajánlatot kapott Ázsiából, amit szeretne elfogadni úgy, hogy a jelenlegi klubja nem gördít akadályt az ingyenes klubváltás elé.

Ramos és Pérez

Ramos kérésének tolmácsolására egy olyan egyeztetésen került sor, ahol a játékoson kívül jelen volt René Ramos, Sergio testvére és ügynöke, Julio Senn, a játékos ügyvédje, illetve Florentino Pérez. A klub elnöke azonban egyértelműen és határozottan reagált a kérésre: „Nem mehetsz el! A Madrid nem ajándékozhatja el a kapitányát!”

A La Sexta televízióban megjelent hír szerint a védő egy rendkívül jövedelmező ajánlatot kapott egy kínai klubtól. Ez az ajánlat azt követően érkezett, hogy a néhány nappal ezelőtti híresztelések szerint a játékos elgondolkodott azon, hogy a spanyol fővárosban folytassa-e karrierjét.

Sergio Ramos és Florentino Pérez kapcsolata akkor kezdett megromlani, amikor a csapat kiesett a Bajnokok Ligájából az Ajax ellenében és a pletykák szerint egy meglehetősen intenzív öltözői vita kerekedett a két fél között.
 


Hozzászólások

Tabella