Raúl megállíthatatlan karrierje

A MARCA értesülései szerint függetlenül attól, hogy miként alakul Raúl jelenlegi csapatának helyzete a rájátszásban, a klub korábbi legendás játékosa a Castilla edzője lesz a következő idénytől.

A döntés, mely szerint Raúl kapja meg a Real Madrid első számú utánpótláscsapatának irányítását, a felé irányuló és egyre növekvő bizalom jele, illetve annak a remek munkának az elismerése, amit az általa már irányított két csapatnál és Valdebebasban végzett.

José Manuel Díaz Fernández, a Castilla jelenlegi edzője sokkal jobban érzi magát a Real Madrid akadémiájának valamilyen vezetői szerepében, mint a csapat kispadján. Ennek megfelelően az idény befejezését követően a szakember Ramón Martínezzel együtt visszatér, hogy koordinátori szerepet töltsön be a La Fábrica életében.

Raúl

Raúlnak sikerült bekerülnie abba a szűk körbe, ahol azok találhatók, akikben a klubvezetés töretlenül bízik. Gyakori, hogy az első csapat mérkőzésein is megfordul, ahol spontán beszélgetések alakulnak a klubvezetőkkel a privát boxokban, emellett pedig közvetlen kapcsolata is van Zinédine Zidane játékosaival.

A Real Madridnál egyébként nagyon sokan Raúlban látják az első csapat következő edzőjét is, azért, amit képvisel, illetve azért is, ami a futballról láthatóan elképzel. De a következő lépés számára a Castilla irányítása lesz, ahol ismét megpróbálhatja demonstrálni rátermettségét.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK