Reguilón: Tiszteletben tartom Zidane döntéseit

A Real Madrid fiatal spanyol hátvédje, Sergio Reguilón a Radio MARCA vendége volt csütörtök reggel.

Jó hangulatban: „Ugyan miért is ne mosolyognék? Elvégre a világ legjobb csapatánál vagyok, velük dolgozhatok nap mint nap. Mi tehet boldoggá, ha nem ez?”

Zidane: „Megvannak a saját elképzelései és preferenciái. Amikor megérkezett, volt egy négyszemközti beszélgetésünk, én pedig megértettem, amit mondott: tovább kell dolgoznom, hogy a maximumot hozzam ki magamból. Ha ő Marcelót választotta mint első számú balhátvéd, akkor én tiszteletben tartom a döntését, hiszen ő az edzőnk. Természetesen hatalmas tisztelettel gondolok rá. Ő az, aki három BL-győzelemig vezette a csapatot, ezzel pedig történelmet írt, nemcsak klub-, hanem világszinten is. Aki nem tiszteli őt, az…”

A madridista közönség: „Érzem, hogy szeretnek itt az emberek. Mindenkinek nagyon köszönöm. Ez már a kezdetektől megkönnyítette a beilleszkedésemet és a mindennapjaimat.”

Ugrás az első csapatba: „Ez egy hatalmas és nehéz lépcsőfok minden fiatal játékos számára. Nemcsak az, hogy bekerülj, hanem az is, hogy kiharcold a saját helyedet. Ezek itt a világ legjobb játékosai. Nagyon boldog vagyok, hogy nekem sikerült eljutnom idáig.”

Várható változások a keretben: „Ami engem illet, bízom a jelenlegi keretben, de ha világsztárokat igazol a vezetőség, természetesen üdvözölni fogom őket az első napjukon, ahogy mindenki más is. Tény, hogy a legjobbakra és csakis a legjobbakra van szükség. A jövőm? Harcolni fogok a helyemért, bárki is legyen a riválisom. Ez az életem klubja. Nagyon hiányozna. De nem aggódom a jövőm miatt.”

Hobbi: „Nagyon szeretem a videojátékokat, például a Fortnite-ot. Az online csapattársaim is mindig Reguinak szólítanak, akárcsak a Real Madridnál.”

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK