Kroos: Biztos vagyok benne, hogy újra sikeresek leszünk

Toni Kroos 2023-ig hosszabbította meg szerződését a Real Madriddal, így könnyen lehet, hogy a német középpályás a Bernabéuban fejezi be pályafutását. A jeles alkalom kapcsán a Realmadrid TV készített interjút a játékossal.

Milyen érzés, hogy meghosszabbítottad a szerződésed?
Nagyon örülök, hogy megújítottuk a szerződésemet. Itt akarok lenni a következő években, remélem, hogy sikeres időszak lesz. Ez egy különleges nap.

Mit jelent számodra, hogy egy ilyen legendás klubnál maradhatsz, mint a Real Madrid?
Öt éve vagyok itt, játékosként és magánemberként is boldog vagyok. Szeretnék változtatni az elmúlt idényben tapasztalt dinamikán, sikereket akarok elérni. Tudjuk, hogy ez miként lehetséges, hiszen az elmúlt években már megmutattuk. Biztos vagyok benne, hogy újra sikerülni fog.

A 2014-es bemutatásodon Florentino Pérez azt mondta neked, hogy itt semmi sem lehetetlen. Öt idénnyel később mit gondolsz, mi teszi ilyen különlegessé a Real Madridot?
Azt hittem, hogy sorozatban három BL-cím megnyerése lehetetlen, de mi megmutattuk, hogy meg lehet csinálni. Amit az elnök mondott, igaz, mi pedig még több sikert akarunk elérni, ezt az idényt követően nagyon motiváltak vagyunk. A következő idényben ismét minden fronton versenyben leszünk.

Kroos

12 trófeát nyertél a klubbal, ezek között 3 olyan BL-cím is van, amit Zidane irányítása mellett hódítottatok el. Mi lehet az oka, hogy egy edző ilyen sok címet nyer?
Nagyszerű játékos volt, edzőként sokat segít nekünk a tapasztalatának köszönhetően, ami a pályán tapasztalható minden szituációra kiterjed. Tökéletesen érti az öltözőt, van egy jó elképzelése a játékról, amit kedvelek. Szeretem, ha nálunk van a labda, ha letámadunk… Sok címet nyertünk, remélem, hogy még ennél is többet fogunk.

Mit várhatunk a következő idényben a Real Madridtól?
Mind testileg, mind fejben ki kell pihennünk magunkat annak érdekében, hogy igazán éhesen és erős motivációval kezdhessük meg a szezont és jobban teljesítsünk.

Mit üzennél a madridistáknak?
Sziasztok, madridisták! Nagyon örülök, hogy még sok évet együtt tölthetünk. Remélem, hogy a következő években sok sikert élvezhetünk ki közösen. Sokat fogunk fejlődni, nagyon boldog vagyok és üdvözletemet küldöm mindannyiótoknak.
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK