Zidane: Hiába kezdtünk jól

Zinédine Zidane értékelte a szezon utolsó előtti mérkőzésén látottakat., vagyis a Real Madrid újabb vereségét, ezúttal a Real Sociedad ellen (3-1)

A mérkőzés: „Elégedett voltam azzal, ahogyan kezdtük a mérkőzést, gyorsan betaláltunk. A Real Sociedad meg nem adott gólját követően, amikor a játék három-négy percre megállt, egy teljesen új mérkőzés kezdődött. Kár érte, mert addig kiválóan játszottunk, voltak lehetőségeink, még tíz emberrel is. Örüljünk annak, hogy a mérkőzés immár véget ért.” 

„A második félidő nehéz volt a számunkra, de még létszámhátrányban is akadtak esélyeink a gólszerzésre. A harmadik bekapott gól után még nehezebbé vált a helyzetünk. Amikor ilyen jól kezdesz, aztán mégis így ér véget a mérkőzés, az nagyon nehéz, különösen a játékosok számára, azok után, hogy milyen erőfeszítéseket tettek. A Rayo ellen egy kifejezetten rossz mérkőzésünk volt, ma nem ez volt a helyzet.”

Zidane

Brahim: „Jól játszott. Csodálatos játékos, akit élmény nézni. Még mindig fiatal, meglátjuk, mi történik a következő szezonban. Sokat játszott, és kiválóan teljesített.” 

Marcelo: „Kulcsfontosságú a csapat számára. Azt akarom, hogy Marcelo teljesen visszanyerje száz százalékos erőnléti állapotát, ez esetben nagyot fogunk előrelépni.” 

Bale: „Kiderül, hogy visszatér-e jövő héten. Fizikálisan jó állapotban van, ott van még a jövő hét, és meglátjuk, miként alakul a sorsa a következő idényt illetően. Mindent beleadott ezen a héten az edzéseken.” 

Theo: „Nem ez a megfelelő időpont arra, hogy a következő szezonról beszéljünk.” 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK