Hazard: Már meghoztam a döntésemet

A Leicester City elleni bajnoki mérkőzést követően Eden Hazard a jövőjével kapcsolatos újságírói kérdésekre is válaszolt. A belga kiválóság sejtelmesen fogalmazott, de ha a francia L’Équipe által meglebegtetett értesülésekkel összevetjük a mondatait, kirajzolódni látszik a mögöttes tartalom.

„Meghoztam a döntésemet, de ez nem csak rajtam múlik.” – mondta a belga támadó csapata utolsó bajnoki mérkőzése után. 

„Még van egy EL-döntő, amit le kell játszanunk, aztán majd meglátom.” – tette hozzá. 

„Szerettem volna, ha már korábban tisztázódik a helyzet, de ez nem történt meg. Még várok, ahogy ti és a szurkolók is.”

A Chelsea az angol bajnokság harmadik helyén végzett, amivel biztosította helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, emellett pedig ott lesz az Európa-liga döntőjében is, ami azt jelenti, hogy esélye van trófeával zárni az idényt. De Hazard elmondta, hogy a legrangosabb európai sorozatba való visszatérés nem befolyásolja a döntését.

Hazard

„Nem, nem gondolom, hogy ez számítana.” – mondta. „Már meghoztam a döntésemet, ennyi.”

A 28 éves játékos, akit a Premier League 2018/2019-es idényének legjobb  irányítójává választottak, nem érzi úgy, hogy hatással lett volna a játékára a körülötte zajló pletykaáradat.

„A jövőmmel kapcsolatos pletykák sosem zavartak meg” – mondta. 

„A pályán egyszerűen csak megpróbálsz a labdára koncentrálni. Amikor a pályán vagyok, megpróbálom a legjobbamat nyújtani. Nem gondolkodom más dolgokon, a helyzetemen, a klub helyzetén. Csak megpróbálok meccseket nyerni.” – tette hozzá.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK