Casemiro: Nehéz tíz emberrel játszani

A játékosok közül Casemiro és Brahim nyilatkoztak a média képviselőinek a Real Sociedad elleni 3-1 arányú bajnoki vereséget követően.

Casemiro
A mérkőzésről: Nehéz ellenféllel találkoztunk ma, akik jó futballt játszanak, nem könnyű ebben a stadionban jó eredményt elérni. Jól kezdtük a mérkőzést, betartottuk az edzőnk utasításait. Meg is szereztük a vezetést, de pontosan tudjuk, milyen nehéz az, ha egy csapat emberhátrányba kerül. Mindent megtettünk egészen a hármas sípszóig, de összességében szenvedtünk ma. Van még egy hazai mérkőzésünk, ahol megpróbáljuk megszerezni a három pontot. 

Emberhátrány: Nagyon nehéz tíz emberrel. Még tizeneggyel is, de idegenben emberhátrányba kerülni sokkal rosszabb. Dolgoznunk és harcolnunk kell tovább, le kell játszanunk az utolsó mérkőzésünket, ahol szükségünk van a győzelemre. Minden mérkőzést meg akarunk nyerni. 

Casemiro

Brahim
Teljesítmény: Valóban gyönyörű gólt szereztem, de a végeredmény tükrében nem sokat ért. Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, különösen a mérkőzés elején, de ebben a stadionban létszámhátrányban játszani egy olyan csapat ellen, amely az Európa-liga indulásért küzd, nagyon nehéz. Mindenesetre nem adtuk fel, és a végsőkig harcoltunk. 

Szezonzárás a Betis ellen: Győzelemre fogunk törekedni, hogy a szezont jó szájízzel fejezzük be. Meg akarjuk nyerni az utolsó találkozónkat a saját szurkolóink előtt. 
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…