Fede Valverde: Zidane azt mondta, hogy nem próbajátékon vagyok

A Real Madrid fiatal középpályása egy uruguayi rádióműsor (100% Deporte) vendége volt.

Jövő: „Pozitívan várom a következő szezont. Arra számítok, hogy a Real Madridnál maradhatok. Zidane azt mondta, hogy nem próbajátékon vagyok.”

Zidane: „Mindig azt próbálja sulykolni belém, hogy az aggodalmaskodás helyett csak próbáljam meg élvezni a játékot, hogy kihozhassam magamból a maximumot. Azt is gyakran mondja, hogy kedveli az olyan típusú játékosokat, mint én. Ezek az apró dicséretek sokat jelentenek egy olyan sikeres edzőtől, mint ő, aki ráadásul világklasszis középpályás volt korábban. Örömmel tölt el, hogy bízik bennem.”

A sajtóban megjelent dicséretek: „Kellemes dolog pozitív hangvételű szalagcímeket és cikkeket viszontlátni az újságokban, hiszen ez azt jelenti, hogy valamit jól csinálok. Ugyanakkor nem elégedhetek meg ennyivel, mindig többre és jobbra kell törekednem. Ez fontos, hiszen ha most nyáron például új játékosok érkeznek a középpályára, akkor velük is meg kell majd küzdenem a játékpercekért. A csapattársaim világsztárok, nehéz náluk jobbnak lennem, de élvezek minden egyes velük töltött percet.”

Beilleszkedés: „A Peñarolnál már a legfiatalabb korosztályoknál is a bajnoki címért küzdöttünk, az élet csupa öröm és boldogág volt. A Castillánál aztán voltak nehézségeim a beilleszkedéssel. Ezt az időszakot a Deportivo La Coruñánál eltöltött kölcsönjáték követte, ami főként a küzdelemről szólt. Sokkal érettebben tértem vissza. Megértettem, mit jelent tanulni a hibáidból. Most ezt próbálom kamatoztatni a Real Madridnál is.”

A válogatott: „Idén több lehetőséget kaptam, mint a tavalyi évben, aminek nagyon örülök. Várom már a közös edzéseket, és hogy megmutathassam, mit érek. A nemzeti csapat mezének viselése minden labdarúgó számára a csúcs. Fájt, hogy nem lehettem ott a világbajnokságon, de az élet mindig megajándékoz téged új lehetőségekkel. Készen kell állnod a jóra és a rosszra is, csak így lehetsz sikeres.”

Forrás: sport890.com.uy; as.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK