Szerződést hosszabbított a Real Madrid és az adidas!

A királyi gárda a következő szűk egy évtizedben is a német minőséget választja.

A Real Madrid és az adidas bejelentett egy nyolcéves szerződéshosszabbítást, 2028. júniusig. Ez a megállapodás egy harmadik évtizedet fémjelez a futballvilág legsikeresebb együttműködésében.

Az adidas 1998 óta tervezi és gyártja az emblematikus habfehér szerelést. Ebben az időszakban a Real Madrid hat BL-címet, hat klubvilágbajnokságot, négy UEFA-szuperkupát, hat bajnoki címét, öt szuperkupát és két Király-kupát nyert.

Az elkövetkezendő esztendőkre megfogalmazott célkitűzés egyértelmű: a világ élvonalában maradni, sikeresnek látni a Real Madridot a pályán, és a legjobb termékekkel kiszolgálni a madridista közönséget világszerte.

Florentino Pérez klubelnök így nyilatkozott: „A Real Madrid és az adidas a két legikonikusabb márka a sport világában. Magától értetődő lépésként tekintünk a sikeres egyezségünk 2028-ig történő meghosszabbítására. Közösen tovább folytatjuk a stratégiai megállapodásunk építését, mely segít nekünk hivatkozási ponttá, vezetővé válni a futballban. Az adidas egy ideális szponzor számunkra, mely a legjobb felszereléssel támogat minket a pályán és azonk kívül is. Fantasztikus, egyedi termékeket tartogatnak a világ minden táján megtalálható szurkolóinknak. Jól tudjuk, hogy együtt sikeres évek elé nézünk.”

Kasper Rørsted, az adidas vezérigazgatója is kommentálta az új kontraktust: „Kétségtelen, hogy a Real Madrid a világ egyik legjobb sportfranchise-a. Nagyon boldoggá tesz minket, hogy az elkövetkezendő években is folytathatjuk az együttműködésünket. Ez a megállapodás segít teljesíteni a küldetésünket, hogy mi legyünk a világ egyik legjelentősebb sportvállalata, és hogy továbbra is vezető szerepet töltsünk be a futball világában. Büszkék vagyunk, hogy elláthatjuk a Real Madridot és a szurkolóit az innovatív termékeinkkel, stílusunkkal.”

(Mivel üzleti titkokról van szó, a klub egyetlen szót sem írt az új szerződés pénzügyi oldaláról, de a korábbi és a jelenlegi hírekből nagy biztossággal meg tudjuk mondani a részleteket: a jelenlegi évi 40 millió euró helyett az adidas ezentúl évi ~110 millió euró közötti összeget fizet majd a Real Madridnak, a bónuszok pedig elérik az ~50 millió eurót; ezzel a Real Madridé a világ legjövedelmezőbb mezszponzori szerződése – a szerk. kieg.)

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…