Iker Casillas: Nem tudom, hogy mit tartogat a jövő

Iker Casillas elhagyta a kórházat, ahol öt napot töltött, miután a Porto edzésén szívrohamot kapott. A Real Madrid korábbi legendája megkezdte a lábadozást.

„Rendkívül hálás vagyok, nagy szerencsém volt. Éreztem mindenki szeretetét, aki kifejezte aggodalmát. Eléggé meghatódtam. Szeretném megköszönni a kórháznak, Nelson doktor úrnak, az egész orvosi csapatnak, akik vigyáztak rám, az embereknek a Portónál… Mindenkinek. Szeretnék köszönetet mondani azoknak is, akik a közösségi médián keresztül biztosítottak támogatásukról. Most már sokkal jobban érzem magam. Emberek ezrei küldtek nekem üzeneteket.” – köszönte meg a rengeteg támogatást Iker Casillas.

„Nem tudom, hogy mit tartogat a jövő. Most az a legfontosabb, hogy itt vagyok.” – fejezte be mondandóját a kapus.

Iker Casillas

Ikerre most egy hosszú felépülési időszak vár, ami akár 10 hónapig is eltarthat, ez pedig arra enged következtetni, hogy a játékos nem fogja folytatni profi pályafutását. A játékos három hónapig semmilyen sporttevékenységet nem folytathat, a következő heteket pihenéssel kell töltenie, az orvosok pedig szorosan nyomon követik a gyógyulását, mielőtt meghoznák a döntést, hogy mikor kezdheti meg a rehabilitációt. Valószínű, hogy Iker május végén vagy június elején Spanyolországba utazik majd, hogy ott folytassa a felépülést.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK