Mariano: Szeretnék továbbra is itt játszani

A Villarreal elleni győzelmet követően Mariano, Brahim és Lucas álltak a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Mariano:
„Elégedett vagyok a hazai győzelem kiharcolásával az elmúlt néhány mérkőzésünk után, és mi lenne jobb módja a győzelemnek, mint közben felkerülni az eredményjelzőre. Élveztük a játékot ma, a legfontosabb a győzelem, amit nagyon szerettünk volna elérni a szurkolóink előtt.”

Mariano

„Felpörgették a dolgokat, amikor sikerült egyenlíteniük, de jól játszottunk és sokat volt nálunk a labda. Nagyon örülök, hogy a szurkolók megtapsoltak. Nincs kristálygömböm, de szeretnék továbbra is itt játszani, elégedett vagyok a mai eredménnyel, most pedig a következő meccsel foglalkozunk. Remélem, hogy kapok még lehetőséget, keményen fogok dolgozni érte.”

„Lehet, hogy kevés lehetőséget kaptam, de nem tehetek mást, mint keményen dolgozom minden egyes nap. Kemény idény volt ez mindannyiunk számára, de reméljük, hogy a következő szezonban győzelmi vágytól égve térünk vissza és újra címeket fogunk nyerni.”

Brahim:
„Elégedetten megyünk haza. Jó teljesítményt nyújtottunk, megfelelő szintet hoztunk, az elveszített labdák után letámadtunk, ez olyasmi, amit korábban megszokhattunk. Ma csodásan hajtottuk ezt végre, a Madridnak pedig így kell játszania, dominálnia kell a meccseit. Ma nagyszerű munkát végeztünk, az ellenfél egy pillanatra sem lélegezhetett fel.”

Brahim

„Zidane azt mondta, hogy menjek ki a pályára és élvezzem a játékos, adjam magam és dolgozzak keményen a csapatért mind támadásban, mind védekezésben. Megtiszteltetés, hogy ezek a csodás szurkolók így megtapsoltak és tetszett nekik a teljesítményem. Remélem, hogy kaphatok még játékperceket.”

Lucas:
„A csapat egyáltalán nem játszott jól Vallecasban, de ma szerettünk volna a szurkolóink előtt javítani, egy győzelmet akartunk kiharcolni nekik, jó futballal, a meccs legnagyobb hányadában pedig sikerült is ezt tennünk. Nem szeretünk olyan rossz teljesítményt nyújtani, mint a múltkor, mivel mi vagyunk azok, akik végül megfizetnek ezért, de ma az első pillanattól kezdve megfelelően koncentráltunk.

Real Madrid

„Még mindig érvényes szerződésem van, madridista vagyok és remélem, hogy maradhatok. Még két meccsünk van, meg fogunk próbálni a lehető legjobb helyen végezni a tabellán. Nehéz lesz a második helyre érni, de mindent beleadunk, amit csak tudunk. Nem lehetünk elégedettek az idény alakulásával, kellett volna egy kis szerencse a kulcsfontosságú pillanatokban. Keményen fogunk dolgozni, hogy erősebben térjünk vissza.”

„Az elmúlt egy, másfél hónapban sokat beszéltek arról, hogy ki megy és ki érkezik. Meglátjuk. Mi csak nevetünk ezeken a pletykákon az öltözőben. Számomra úgy tűnik, hogy Brahim kiváló formában van, mindkét lábával fantasztikus, de még fejlődnie kell, még csak 19. Csodálatos futballista.”

„Edzés előtt tudtuk meg, hogy mi történt Ikerrel, mindannyiunkat sokkolt a hír. Szeretnék neki bátorítást és egy nagy ölelést küldeni.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK