Mi történt pontosan Iker Casillasszal?

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, Iker Casillas a Porto mai edzésén szívrohamot kapott, majd kórházba szállították. Az AS összefoglalta a történéseket.

Portugál hírcsatornák arról számoltak be, hogy Iker Casillast a mai napon az FC Porto edzéséről a CUF Porto kórházba szállították szívproblémák miatt. Az egyik médium szerint a Real Madrid korábbi kapitánya enyhe szívrohamon esett át. A Porto később megerősítette a híreszteléseket a TVi24-nek. A klub közleményt is kiadott, amelyben közölte, hogy a ma reggeli edzést ideiglenesen félbeszakították, mivel Casillas mellkasi fájdalmakra panaszkodott.

A Maisfutebol tájékoztatása szerint a 37 esztendős spanyol hálóőrt a kórház megfelelő részlegébe szállították, ahol egy kisebb műtéten, szívkatéterezésen esett át. A hírforrás szerint Iker magánál van, állapota stabil, nincs veszélyben. Az FC Porto hivatalos közleménye szerint a szívproblémát megoldották. Casillas az idény hátralévő részében már biztosan nem lép pályára, korábbi hasonló tapasztalatok alapján pedig könnyen lehet, hogy az orvosok végül azt tanácsolják neki, hogy hagyja abba a profi labdarúgást.

Iker Casillas

Valamivel több, mint egy hónappal ezelőtt Casillas meghosszabbította szerződését a Porto együttesével, új kontraktusa így 2021-ig köti klubjához. A kapus negyedik idényét tölti a portugál együttesnél, 156 alkalommal lépett pályára és kulcsszereplője volt a csapat legutóbbi sikereinek, megnyerte a portugál bajnokságot és kétszer a portugál szuperkupát.

A hír nyilvánosságra kerülése után a Real Madrid hivatalos közleményt adott ki, és lényegében a teljes futballvilág egységként mozdulva küldött jókívánságokat a kapusnak a közösségi médián keresztül.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK