Zidane: Többet érdemeltünk volna

Zinédine Zidane értékelte a látottakat a két madridi csapat összecsapását követően.

A mérkőzés: „Jól játszottunk, és többet érdemeltünk volna egy pontnál. Megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, különösen az első félidőben. Elégedett vagyok a játékunkkal, az intenzitásunkkal, és a koncentrációval, de az eredmény nem megfelelő számunkra.” 

Getafe: „Nem véletlenül állnak a negyedik helyen. Jól teljesítenek. 55 pontot szereztek eddig, és már csak négy mérkőzés van hátra. Gratulálnunk kell nekik ehhez, remélem, hogy a lehető legjobb helyen fognak állni a végelszámolásnál is.” 

Brahim: „Elégedett vagyok a fejlődésével, nagyszerű mérkőzésen van túl. Félelem nélkül játszik, én pedig szeretem az ilyen típusú játékosokat, ráadásul kétlábas és gyors is. Jó meccse volt, de begörcsölt a lába, ezért le kellett jönnie. Ismétlem, kiválóan teljesített, lenyűgöz a játéka. Meglátjuk, mi történik a következő évben. Jelen pillanatban az a fontos, hogy ma mi történt.”

Kapusok: „Azért Keylor védett ma, mert én vagyok az edző, aki ezeket a döntéseket meghozza. Meglátjuk, vasárnap ki fog a kapuban állni.”

Isco: „A keret minden játékosa fontos. Mindenki készen áll a játékra abban a felállásban, amit éppen választok. Elégedett vagyok a munkájával, erőfeszítéseivel..” 

Reguilón: „Mindenki tudja, hogy készen kell állnia arra az esetre, ha az edző bizalmat szavaz neki, és amikor megkapja a lehetőséget, a legjobbat kell nyújtania. 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…