Valverde: Igyekszem megragadni a lehetőségeket

A Real Madrid labdarúgói közül Fede Valverde, Reguilón, és Brahim Díaz értékelték a Getafe elleni találkozót.

Federico Valverde
A mérkőzésről: „Megvoltak a lehetőségeink, amelyeket igyekeztünk kihasználni. Amikor nem nyersz, nem látod túl pozitívan a helyzetet, de voltak olyan dolgok, amiket igenis jól csináltunk ma. Bizonyos aspektusokban fejlődnünk kell, tovább kell mennünk, és a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk. Mindent beleadtunk, nagy küzdelem folyt a pályán. Mi próbáltuk irányítani a mérkőzést, ők pedig a kontratámadásokra rendezkedtek be. Összességében jól teljesítettünk, keményen dolgoztunk, és a végére mindent kiadtunk magunkból. A Getafe is nagyszerű mérkőzést játszott, sok kiváló teljesítményt láthattunk a csapatuk játékosaitól.” 

Zsinórban harmadszor a kezdőcsapatban: „Próbálom kiélvezni a lehetőségeket, és kihasználni minden percet, amelyet a pályán tölthetek. Keményen edzek, és meg akarom mutatni az edzőmnek, hogy mit is tudok majd adni a jövőben a csapatnak. A döntést az edző fogja meghozni a klubvezetéssel közösen. Én a játékostársaimmal együtt arra törekszem, hogy a lehető legjobbamat tudjam nyújtani a klubért.” 

Sergio Reguilón
A meccs értékelése
: „Mindig meg akarjuk nyerni az adott mérkőzést. A döntetlen nem megfelelő a számunkra, mindig a három pont megszerzésére törekszünk. A mérkőzés előrehaladtával egyre jobbak lettünk, de nem tudtunk betalálni. Most már a következő mérkőzésre kell összpontosítanunk. Tudjuk, milyen erős csapat a Getafe, és milyen nehéz ellenük helyzeteket kialakítani. Keményen védekeztünk, minden játékos folyamatosan kérte a labdát, a játékszer azonban egyszerűen nem akart az ellenfél kapujába kerülni, ezt láthattuk Isco helyzeténél is. Ebből a mérkőzésből is a pozitív dolgokat kell továbbvinnünk.” 

Visszatérés a sikeres útra: „Minden nap keményen dolgozunk azért, hogy ezeket a vereségeket és döntetleneket győzelmekké fordítsuk át. Bízunk az edzőnkben, és együtt fogunk tovább haladni.” 

Büszkeség: „A világ legjobb csapatában játszom. Ez egy kiváltság, és nagy megtiszteltetés. Minden egyes percben, amikor az edző bizalmat szavaz nekem, mindent ki fogok adni magamból. A klub része vagyok, ha játéklehetőséget kapok, beleborzongok, ha pedig nem, akkor jobban biztatom a csapattársaimat, mint bárki más. Készen állok, bármit is kérjen tőlem az edző.”

Brahim Díaz
Célok: „Minden egyes edzésen és mérkőzésen a legjobbamat próbálom nyújtani. Meg akarom mutatni, hogy képes vagyok arra, hogy a Real Madrid színeiben játsszak. Van bennem némi elégedettség, de a győzelemért érkeztünk. A Real Madridra koncentrálok, itt akarok játszani. Meg szeretném mutatni, hogy mit tudok adni a csapatnak, és a világ legjobb csapatában akarok szerepelni hosszú éveken át.” 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…