Barátok búcsúztak Herreríntől a közösségi médiában

Régi barátok, játékosok, ismerősök búcsúztak a Real Madrid pályagondnokától.

Játékosok:
Keylor Navas: „A Real Madrid címerének egy kis darabja a mennyországba költözött. Örökké, barátom. Isten fogadjon a dicsőségébe. RIP Herrerín.”

Nacho: „Nyugodj békében Agustín. Hiányozni fogsz.”

Asensio: Egy nagy madridista és egy csodálatos ember hagyott itt minket. Nyugodj békében, Agustín

Isco: „Mindannyiunk barátja és szerette, köszönet a sokévnyi madridizmusáért! Fantasztikus ember (voltál) !!!! Nyugodj békében.”

Llorente: „Mindig ott voltál nekünk a humoroddal és a szimpátiáddal, jó és rossz időkben egyaránt, hogy átadd a Real Madrid és az élet legfontosabb értékeit. Halhatatlan Agustín Herrerín. RIP.”

Odriozola: „A Real Madrid értékeinek tökéletes példája. Nyugodj békében, Agustín Herrerín.”

Felipe Reyes (kosaras): „RIP Herrerín. A madridistáknak nagyon fogsz hiányozni.”

Benzema: "Egyedülálló madridista volt. Köszönjük a felénk közvetített szereteted. Mindörökké, Agustín!

Sergio Ramos: "Egy gyengéd ember távozott, egy példaértékű profi, a pályagondnok, aki mindig mosolyt csalt az arcokra. Egy Madridista hagyott itt minket. Nyugodj békében!"

Carvajal: "Példaértékű ember és profi. Nyugodj békében!"

Casemiro: "Mindörökké, Agustín! Köszönök mindent, de leginkább a szereteted!"

Marcelo: „Óriási ember voltál. Nyugodj békében, Agustín Herrerín.”

Ceballos: „A mai egy szomorú nap a Real Madrid és a világfutball számára. Agustín Herrerín itt hagyott minket. Szeretném legmélyebb együttérzésemről és támogatásomról biztosítani a családját. Pályagondnokként és madridistaként a professzionalizmus nagyszerő örökségét és kedvességet hagyott hátra. Nyugodj békében, Agustín Herrerín.”

Korábbi játékosok:
Arbeloa: "A mi szeretett Agustínunk ma itt hagyott bennünket. Egy nagyszerű madridista, egy legendás személyiség, aki iránt minden játékos különleges szeretetet érzett. A legmélyebb együttérzésemet közvetítem a nagyszerű családja felé. Te mindig is egy voltál közülünk, ez pedig ezután sem fog változni. Nyugodj békében!"

Roberto Carlos: "Mennyi felejthetetlen emlék… Nyugodj békében, hiányozni fogsz!"

Casillas: "A mai egy nagyon szomorú nap mindannyiunk számára, akik oly nagyra értékeltük Agustínt. Egy nagyszerű ember, egy igazi madridista és egy igazi barát! Együttérzek a családjával!"

Manuel Sanchís: „Részvétem Herrerín családjának. Kedves ember volt. RIP”

Paco Buyo: „Legmélyebb együttérzésem Agustín Herrerín családjának és barátainak. Jó ember és nagy madridista volt. RIP Agustín.”

Nistelrooy: „Nyugodj békében, Agustín. Sosem felejtünk el. Kitartást és erőt kívánok a családnak és az egész madridizmusnak.”

Pepe: „Nyugodj békében, kedves Herrerín.”

Raúl: „Szomorú nap mindannyiunk számára. Egy nagy madridista és egy kiváló ember távozott el. Nem felejtünk el! Nyugodj békében, Agustín.”

Míchel: „16 évesen találkoztam veled először az utánpótlásban. Olyan sok generációt ismertél, hogy mindannyian emlékezni fogunk rád. Mindig a madridista címer társaságában fogunk rád emlékezni, szavak nélkül. Örökké, Agustín.”

Mayoral: „A mai egy szomorú nap. Legmélyebb együttérzésem a családnak és a barátodnak. Nyugodj békében, Agustín Herrerín.”

Metzelder: „Nyugodj békében, Agustín.”

Iván Campo: „Legmélyebb együttérzésem minden hozzátartozónak Agustín Herrerín úr halála miatt. A Real Madrid elmúlt 50 évének pályagondnoka mindig felügyelt, bátorított és szeretett mindenkit, aki megfordult a Real Madrid és akár más csapatok háza táján.”

Álvaro Benito: „Saját nevelésű játékosok generációt kísérte az úton, és az első csapatnál is vigyázott ránk. Mindig kedves és figyelmes volt, mosollyal az arcán. RIP Nagybácsi.”

Aitor Karanka: „Szomorú nap ez mindannyiunk számára, akik ismerték Agustín Herrerínt, a Real Madrid történelmének egyik fontos részét, akit kiváltság volt ismerni. Együttérzésem a családnak és a barátoknak.”

David Beckham: „Az első ember, akit megláttam, amikor a Bernabéu gyepére léptem. És az utolsó ember, akit megláttam, amikor lesétáltam a pályáról… Együtt nyertünk, együtt veszítettünk, de a végén bajnokként ünnepeltünk… Örökké a szívünkben maradsz. Nyugodj békében, Agustín.”

Egyéb:
Pablo Laso (a kosárcsapat edzője): „Nyugodj békében, Agustín Herrerín.”

Berserkers szurkolói csoport: „Agustín Herrerín eltávozott, egyike azoknak a madridistáknak, akikből már nagyon kevés van. Mindenki, aki ismerte, úgy nyilatkozott róla, hogy nagyon barátságos ember volt. Együttérzésünket küldjük a barátoknak és a családnak. RIP”

José Luís Sánchez (újságíró): „Viszlát, Agustín. Köszönöm a tanácsokat, a történeteket, az elbővülő személyiségedet és a higgadtságodat. A munkád nagyobbá tette a Real Madridot. Nyugodj békében.”
 

Forrás: Twitter, Facebook, Instagram
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK