Hivatalos közlemény: Agustín Herrerín

Szomorú nap ez a Real Madrid életében.

A Real Madrid a legmélyebb fájdalommal tudatja, hogy elhunyt Agustín Herrerín, aki az elmúlt 18 évben a Santiago Bernabéu pályagondnokaként szolgálta klubunkat. Egy olyan ember, aki örökké kapcsolódni fog a klub és a stadion történelméhez.

A Real Madrid együttérzését és részvétét fejezi ki az elhunyt legenda családja és barátai felé. Valamint egész Mazarrón városnak, ahol Herrerín hajtóereje volt a Real Madrid Alapítvány által megnyitott futballiskolának, mely a társadalmi kirekesztettségben élő gyermekek beilleszkedéséért küzd. 

Herrerín több mint 50 éve kötődött a Real Madridhoz, a klub minden korosztályát, a Castillát és a felnőtt csapatot is megjárta gondnokként.

Szakmai karrierje klubunk értékeinek példaképévé tette őt. Ennek szentelte egész életét.

A Real Madrid hatalmas tiszteletben tartja, mindig élvezte a klub összes elnökének, az igazgatótancsának, valamint a játékosoknak és a madridistáknak az elismerését.

Október 20-án különleges emléket kapott a klubtól: a Santiago Bernabéu Stadion makettjét. A díjátadás közben az egész stadion felállva tapsolta őt és a klubhoz fűződő hűségét.

Nyugodjék békében.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK