Zidane: A következő szezonban sokkal jobbak leszünk

A Real Madrid trénere, Zinédine Zidane így nyilatkozott a Leganés elleni 1-1-es döntetlen után.

Kötelesség: „Egyáltalán nem volt jó első félidőnk. A szünet után aztán meggyőzőbb futballt mutattunk, de ez nem volt elég. Úgy tűnik, mintha nem lenne önbizalmunk. Mindannyiunktól többre van szükség, tőlem is és a játékosaimtól is. A következő szezonban sokkal jobbak leszünk. Tisztában vagyunk vele, hogy egyetlen trófeát sem fogunk nyerni ebben a szezonban, de ettől függetlenül a maximumot kell nyújtanunk a hátralévő hat meccsünkön.”

Benzema: „Nagyszerű szezont fut, különösen a lőtt gólok számát tekintve. Ez az elsődleges feladata, én pedig örülök a sikereinek. Mérkőzésről mérkőzésre bebizonyítja, hogy fantasztikus, karakteres játékos. A pletykák? Már régen hozzászokott ehhez a jelenséghez, így a pletykák nem okoznak számára problémát.”

Cserék: „Az általam beküldött játékosoknak mindig az a feladata, hogy győzelemhez segítsék hozzá a csapatot. Lucasnak nem volt könnyű dolga, 15 perc alatt nehéz maradandót alkotni, különösen egy ilyen nehéz összecsapáson. Bale? Mindez igaz rá is, alig néhány percet töltött a pályán. Bármennyiszer feltehetitek ezeket a kérdéseket, mindig ugyanazt fogom válaszolni. Gareth fontos tagja a keretnek és nincs vele semmi problémám. A mait leszámítva négy meccs telt el a visszatérésem óta, ebből háromszor a kezdőtizenegybe jelöltem őt.”

Isco: „Szerintem jó teljesítményt nyújtott, különösen annak fényében, hogy nem a megszokott posztján kellett most játszania, középen. A mai meccsen 4-3-3 volt a felállás, Iscónak pedig az volt a feladata, hogy a bal oldalról indulva próbálja meg megbontani a védelmüket.”

Tűz a Notre Dame-nál: „Mit is mondhatnék? Sajnos megtörténnek az ilyen dolgok, ezúttal Párizs került sorra. Senkinek sem kívánom, hogy ilyet kelljen átélnie. Nem ismerem a részleteket, de remélem, hogy nincsenek áldozatok.”

Forrás: realmadrid.com; as.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…