2019. July 18., Thursday

Lucas Vázquez: A sorsdöntő pillanatokban talán nem volt annyi szerencsénk, mint a korábbi években

  • É. Csongor (Veidt)
  • April 13, 2019, 1:16 a.m.
A spanyol szélső a Spanyol Nemzeti Rádió egyik műsorának vendége volt tegnap este.

A bajnoki idény vége: „Az átigazolási pletykák helyett abszolút a hátralévő meccseink megnyerésére koncentrálunk. A lehető legjobb helyen kell végeznünk a ligában, ezzel a szurkolóinknak is tartozunk.”

Csalódást keltő szezon: „Bonyolult dolog ez. A sorsdöntő pillanatokban talán nem volt annyi szerencsénk, mint a korábbi években.”

Jövő, ajánlatok: „Sosem tudhatod, hogy mit hoz a jövő, de jelenleg egyáltalán nem gondolok a távozásra. A szerződésem 2021-ig érvényes a Real Madriddal. Nem tudok arról, hogy bejelentkezett volna értem egy másik klub, de nem is foglalkozom ezzel.”

Hazard és Pogba: „Minden évben az a téma, hogy ki jön és ki megy… az biztos, hogy a világ legjobb játékosainak a Real Madridban van a helyük, s Hazard kétségkívül közéjük tartozik. Pogba pedig mindenképpen egy izgalmas erősítés lenne a csapatnak. Mindkettejüket szívesen látjuk itt.”

Bajnokok Ligája: „A jelenlegi mezőnyből én a Liverpoolt kedvelem különösen. Az Ajax is érdekes, félelem nélküli fiatal játékosokkal vannak tele, akiknek nincsen vesztenivalójuk. Kellemes őket nézni játék közben. Amit nem szeretnék, az az, hogy a Barcelona legyen a BL-győztes.”

A válogatott: „Remélem, hogy hamarosan ismét lehetőségem lesz a nemzeti csapatban is bizonyítani. Ebben az évben a közelében sem voltam annak, hogy behívót kapjak, de ezen nagyon szeretnék változtatni. Keményen fogok dolgozni, hogy elnyerjem Luis Enrique bizalmát.”

Bale: „Nincsen vele semmi problémánk, a hangulat kifogástalan az öltözőben. Mindig azt mondja magáról, hogy nem beszél spanyolul, de ettől függetlenül mindent tökéletesen megért, amit mondunk neki. Az ő személyisége egyszerűen ilyen. Vannak félénkebb, introvertáltabb emberek, ezt tiszteletben kell tartanunk.”

Benzema: „Fantasztikus dolog a csapattársának lenni és látni a varázslatos megmozdulásait nap mint nap. Kiváló szezont fut.”


Hozzászólások

Tabella