Hazard már borítékolható, de a következő célpont is megvan

A mai MARCA címlapon hozza a sztorit, miszerint Eden Hazard ügyében nagyon közel a megállapodás a Real Madrid, a Chelsea és a játékos között.

A spanyol lap szerint az elkövetkezendő napokban végleg lezárulhat a Chelsea belga támadójának ügye, így a Eden Hazard a következő idénytől már a Real Madrid csapatát fogja erősíteni. Szinte már teljes a megállapodás a felek között, melynek értelmében a játékos 100 millió euróhoz közeli átigazolási díj fejében vált klubot.

Hazard

Hazard hat évre szóló szerződést fog aláírni, a szezon végeztével pedig azonnal Madridba költözik majd, hogy szokja a várost és a környezetet. A lap információi szerint a játékos már házat keres a városban.

Köztudott, hogy a Real Madrid jelenlegi edzője, Zinédine Zidane nagyon kedveli a belga válogatott játékát, ezt a francia mester a legutóbbi sajtótájékoztatóján is megerősítette. A MARCA szerint az átigazolást a szakember már a múlt héten jóváhagyta, így a transzfer madridi oldalról lényegében zöld lámpát kapott.

A klub célja az, hogy az ügylet a lehető leggyorsabban lezáruljon, hogy ezt követően a következő fontos projektre koncentrálhassanak, ami nem más, mint Paul Pogba megszerzése. A Manchester United sztárja állítólag távozni szeretne jelenlegi csapatából, amivel a klubja tisztában is van, bár megtesznek mindent, hogy maradásra bírják.

Pogba

Pogba Zidane kezei alatt akar dolgozni és a Real Madridban akar játszani, a blancók pedig abban bíznak, hogy a játékos és ügynöke nyomást tud gyakorolni a manchesteri vezetésre az átigazolás kapcsán. Ez az üzlet nagyjából 120 millió euró fejében jöhet majd létre.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK