Casemiro: Mi irányítottunk, de a foci a gólokról szól

A Valencia otthonában elszenvedett vereséget a játékosok közül Casemiro és Keylor Navas értékelte a mixzónában.

Casemiro:
„Az első játékrészben mi irányítottunk, aztán egyre közelebb kerültek a tizenhatosunkhoz az utolsó tíz percre, majd az egyetlen helyzetükből gólt is szereztek. De mi irányítottuk a meccset, a kezünkben volt a találkozó. A gól nagyon feltüzelte őket, a szurkolóik mögöttük álltak, de a foci a gólszerzésről szól. Keményen dolgoztunk, de csak az utolsó pillanatban tudtunk 2-1-re menteni. A vereséget nehéz elfogadni, de úgy gondoljuk, hogy keményen dolgoztunk. Nem vagyunk a legjobb formában, tovább kell dolgoznunk ezen.”

„Amikor veszítünk, együtt veszítünk; ha nem játszunk jól, akkor ebben a hajóban is közösen evezünk. Egy jó csapat ellen játszottunk ma egy nagyon kemény meccset. 1-0-nál egy kicsit elvesztünk. A második játékrész elején nem sikerült betalálnunk, egy ilyen nagyszerű csapat, mint a Valencia pedig komoly gondokat tud okozni a kontráival.”

„A Real Madridnak mindig arra kell koncentrálnia, hogy a lehető legjobban teljesítsen, legyen szó edzésről vagy mérkőzésről. A következő meccs az Éibar elleni hazai összecsapás.”

„Nehéz időszakon megyünk keresztül, de a szurkolóink mögöttünk állnak. Keményen dolgozunk azért, hogy a következő idényben még erősebbek legyünk, nincs kétségem afelől, hogy a Real Madrid vissza fog térni.”

Casemiro

Navas:
„Mindig szomorúan megyünk haza, ha nem sikerül nyernünk. Sok dolgot jól csináltunk, amiket a korábbi meccseinken nem, de van még miben javulni ahhoz, hogy elkezdjünk meccseket nyerni. Nem hibázhatunk, mivel a hibákért megfizetünk.”

„A csapat nem volt rossz. A gólok nem a hibáink következményei voltak, hanem az ő képességeiknek köszönhetők. Meg kell próbálnunk több veszélyes helyzetet kidolgozni a következő mérkőzéseinken.”

„Keményen kell dolgoznom és küzdenem kell. Még két év van hátra a szerződésemből, itt akarok lenni, meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Nyugodt vagyok, mindig próbálok harcolni és jól játszani. Most a következő meccsre kell koncentrálnunk, ez a címer megérdemli, hogy címeket nyerjen, amit idén sajnos nem tudtunk elérni.”

„A klub összes játékosát tisztelni kell. Mindannyian a legjobbunkat adjuk, hogy a dolgok jól alakuljanak. Ez egy nehéz idény volt számunkra, sokat szenvedtünk. Látnunk kell, hogy melyik döntéseink voltak helytelenek, hogy a jövőben ne ismételjük meg azokat.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK