Pogba komolyan gondolja, hogy a Real Madridban szeretne játszani

Paul Pogba pár napja arról nyilatkozott, hogy minden futballista álma a Real Madridban játszani, különösen most, hogy Zidane visszatért a csapathoz. Mindehhez hozzátette, hogy boldog jelenleg Manchesterben, a sajtónak viszont több se kellett, hogy a francia jövőjéről szóló találgatásokba bonyolódjon.

A spanyol lapok, köztük a Marca szerint is egyre inkább úgy tűnik, hogy Paul Pogba napjai meg vannak számlálva a Manchester Unitednél, miután a játékos megbízta ügynökét, Mino Raiolát, hogy egy esetleges távozást készítsen elő jelenlegi csapatából, miután a napokban nyilatkozott arról, hogy Zidane kezei alatt szeretne játszani a Real Madridban. 

José Mourinho távozása óta Pogba magára talált Angliában, Solskjærnak ugyanis sikerült levennie a terhet a játékos vállairól. A játékos már egy kötetlenebb szerepkörben játszik egy támadóbb pozícióban, mögötte pedig Nemanja Matic biztosítja a középpályás védekezést.  

A francia világbajnok távozása Manchesterből azonban nem lesz sétagalopp, ugyanis a United nem valószínű, hogy elengedné legnagyobb sztárját, akiért ráadásul Florentino Peréznek mélyen a zsebébe is kell nyúlnia, miután a Juventusból korábban 114 millió euróért távozott. 

Egyelőre kérdéses az is, hogy a csapatban hol lenne a helye. Jelenleg a Real Madrid középpályája abszolút telített, A Casemiro-Modrić-Kroos trión kívül Ceballos hatékony alternatívaként várja a lehetőséget, de Valverdét is ugyanúgy bevetheti Zidane. Másrészről viszont egyértelmű, hogy lassan el kell gondolkodni azon is, hogy Modrić örökségét ki fogja átvenni Madridban.

Pogba érkezése tehát több akadályba is ütközik jelenleg, és habár a United még nem árazta be a franciát, biztosak lehetünk benne, hogy 120 millió euró alatt biztos nem távozhat Angliából, bár ez az összeg nagyon könnyen még ennél is feljebb mehet. Összehasonlítási alapnak vehetjük a Barcelona friss igazolását, Frenkie de Jongért ugyanis 75 millió eurót fizettek a katalánok – ami bizonyos feltételek mellett akár 86 millió euró is lehet úgy, hogy a holland karrierje legelején tart még.  
 

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK