Iker Casillas: Zidane kinevezése igazi reményforrás

A MARCA egy, a La Liga által szervezett esemény apropóján vette fel a kapcsolatot Iker Casillasszal, a Real Madrid egykori kapitányával.

„Nagyszerű lépés ez a Real Madrid menedzsmentjétől. A klub egy kiváló labdarúgót igazolt, aki óriási jövő előtt áll. Meggyőződésem, hogy Éder sikeres lesz Madridban.”

„A Porto szerencsét próbált a fiatal Militão leigazolásával, aki azonban kora ellenére igen érett személyiségről tett tanúbizonyságot. Ő egy nagyon nagylelkű játékos, aki szeretné jól végezni a dolgát. Egy kicsit aggódom amiatt, hogy miképp illeszkedik majd be a spanyolországi életbe, hiszen az némileg különbözik az ittenitől. Mindig azt mondom neki, hogy csak akkor lesz majd képes felfogni ennek a transzfernek a jelentőségét, ha megérkezik Madridba.”

„Imádom Zidane visszatérését. Nagyon boldog vagyok miatta, de az érkezése egyértelművé teszi, hogy a dolgok nem megfelelően mentek a Real Madridnál – csakúgy, mint Solari érkezésekor. Zizou kinevezése azonban egy újabb reményforrás és egy igazi energiabomba minden madridista számára, tekintve, hogy mit ért el vele a csapat az elmúlt években.”

„Megtisztelő érzés, hogy a La Liga nagykövetének választottak. Ez a kinevezés nagy felelősséggel jár, ezért szeretnék köszönetet mondani Javier Tebasnak. Volt szerencsém ahhoz, hogy éveken át játsszak ebben a bajnokságban, ám sajnos már nem vagyok ott. Amit a Real Madriddal elértem, azt nehéz lenne megismételni.”

„Szeretnék egy nap visszatérni a spanyol bajnokságba, de a Real Madrid és a válogatott szereplés már a múlt.”

„A legnagyobb védésem? Sokan emlékeznek a sevillai védésemre, de ha választanom kellene egy különleges pillanatot, akkor a 2008-as Európa-bajnokság büntetőpárbaja lenne az.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK