Meccsidőpontok a nemzeti csapatokba behívott madridistáknak

Alább olvashatjátok a válogatott szünet menetrendjét a Real Madrid vonatkozásában, beleértve a tét- és a barátságos mérkőzéseket is. Az időpontok magyar idő szerint vannak feltüntetve.

Spanyolország–Norvégia (március 23. 20:45)
Málta–Spanyolország (március 26. 20:45)

Ramos, Asensio és Ceballos két tétmérkőzésre kapott behívót, a spanyol felnőtt labdarúgó-válogatott ugyanis megkezdi a 2020-as Európa-bajnokságra való kijutásért folytatott küzdelmeket az „F” jelű selejtezőcsoportban. Előbb a norvégokkal csapnak össze a Mestallában, majd pedig a Ta' Qali Nemzeti Stadionba utaznak, a Málta elleni mérkőzésre.

Belgium–Oroszország (március 21. 20:45)
Ciprus–Belgium (március 24. 20:45)

Hozzájuk hasonlóan Thibaut Courtois-nak is a most megkezdődő Eb-selejező-mérkőzéseken van jelenése. Roberto Martínez szövetségi kapitány csapata csütörtökön hazai pályán méri össze erejét az orosz nemzeti tizeneggyel, vasárnap pedig a nicosiai GSP Stadionban lépnek pályára. Mindezt az „I” csoport kötelékében.

Horvátország–Azerbajdzsán (március 21. 20:45)
Magyarország–Horvátország (március 24. 18:00)

A Luka Modrić által vezetett világbajnoki döntősök hazai pályán (Maksimir Stadion) kezdenek az azerbajdzsáni válogatott ellen az „E” jelű csoportban. Ezt követően Budapestre látogatnak, ahol a Ferencváros otthonában, a Groupama Arénában játszanak hazánk nemzeti tizenegyével. Hajrá, magyarok!

Németország–Szerbia (március 20. 20:45)
Hollandia–Németország (március 24. 20:45)

Kroosnak két találkozón lesz alkalma tovább növelni válogatottságainak számát. A Nationalelf előbb barátságos meccsen játszik a szerbek ellen, majd a nagy reménységekkel teli holland válogatotthoz utaznak Amszerdamba az Eb-selejtező „C” csoportjában.

Moldova–Franciaország (március 22. 20:45)
Franciaország–Izland (március 25. 20:45)

Varane-nal a soraiban kezdi meg a selejtezőt az aktuális világbajnok francia csapat. A „H” csoportban idegenben kezdenek Moldova ellen a Zimbru Stadionban, három nappal később pedig a Stade de France-ben mérkőznek meg Izland legjobbjaival.

Wales–Trinidad és Tobago (március 20. 20:45)
Wales–Szlovákia (március 24. 15:00)

Ezúttal is Bale-nek kell magára vállalnia a haza hősének szerepét. A Real Madrid támadója legutóbbi bokasérülése után először tér vissza a nemzeti csapatba. Wales elsőként egy barátságos meccset játszik Trinidad és Tobago ellen az észak-walesi Wrexham városában, majd pedig a Cardiff City Stadionban jelennek meg a szlovákok elleni Eb-selejtezőn.

Guatemala–Costa Rica (március 23. 14:00)
Costa Rica–Jamaica (március 27. 15:00)

Keylor Navas két barátságos összecsapáson védheti ismét hazája válogatottjának kapuját – előbb idegenben a Mateo Flores Nemzeti Stadionban, majd pedig hazai pályán.

Uruguay–Üzbegisztán (március 22. 12:35)
Federico Valverde válogatottjának a 2019-es Kína-kupán van jelenése. A Nanning városában esedékes elődöntőben Üzbegisztán lesz az ellenfelük, ezt követően (vagy a fináléban, vagy a harmadik helyért zajló meccsen) pedig 25-én kell pályára lépniük ugyanazon a helyszínen. A torna további résztvevőí Kína és Thaiföld.

Brazília–Panama (március 23. 18:00)
Csehország–Brazília (március 26. 20:45)

Kissé szokatlan módon a királyi gárdából egyedül Casemiro kapott behívót a brazil csapatba, amelynek két európai barátságos meccsen kell megjelennie a szünetben. Elsőként Porto városában lépnek pályára Panama tizenegye ellen, utána pedig a csehek ellen Prágában.

Spanyolország–Románia U21 (március 21. 18:45)
Spanyolország–Ausztria U21 (március 25. 18:45)

A La Roja-utánpótlás szintén két barátságos találkozót fog játszani, az elsőt Granadában, a másodikat pedig Algecirasban. A Real Madridból Vallejo és Reguilón kapott behívót ide. Utóbbi egyébként most debütálhat az U21-es válogatottban.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK