2020. February 24., Monday

Solari: Nehéz időszak volt ez, de fontos, hogy lássuk a kiutat

  • Gy. András
  • March 11, 2019, 8:59 a.m.
Santiago Solari a Valladolid elleni 1-4 arányú győzelmet követően is a sajtó munkatársainak rendelkezésére állt.

„Ez egy nehéz hét volt mindenki számára, a játékosoknak is. Az első 20-25 perc ezt tükrözte, majdnem végzetes is lett. A meccs elején beálltunk, de később a játékosok visszajöttek a meccsbe. Nehéz mérkőzés volt, a játékosok jól reagáltak és megmutatták a karakterüket. Ez egy nagyszerű játékosokból, erős jellemekből álló csapat.”

„Ez a győzelem profizmusnak, lélekjelenlétnek és a nehézségekre való reagálásnak köszönhető. A játékosok mindent megtattak, hogy elérjük a célunkat. Egy nehéz környezetbe jöttünk egy olyan csapat ellen, amelynek szüksége volt a pontokra és megnehezítette a dolgunkat. Emiatt is vagyunk büszkék a győzelemre.”

Solari

„Ugyanúgy dolgozunk, mint mindig. Sok dolgot lehet hallani rólunk mostanában, amit el kell fogadnunk egy ilyen hét után. Nehéz időszak volt ez, de fontos, hogy lássuk a kiutat és megmutassuk, hogy a nehéz időkben is kitartunk. Ugyanolyan hozzáállással dolgozunk, mint eddig. Holnap folytatjuk a felkészülést az újabb három pont begyűjtése érdekében, szeretnénk megpróbálni csökkenteni a hátrányunkat az előttünk állókhoz képest, amennyiben ők hibáznának. Ha nem, akkor megpróbáljuk a lehető legtöbb pontot begyűjteni.”

„Hogy ez volt-e az utolsó meccsem? Ezt nem nekem kell eldöntenem. Én mindig úgy dolgozom, hogy a következő napot, a következő edzést tartom szem előtt. Erre koncentrálunk.”

„A keretet a végsőkig meg fogom védeni.”

„Isco? Ez már egy eldöntött, belső ügy. Holnap már új nap kezdődik. Visszatérünk az edzésekhez, mindenki tiszta lappal indul.”
 


Hozzászólások

Tabella