Ramos Facebookon reagált az elmúlt időszak eseményeire

Sergio Ramos a közösségi média felületein írt egy hosszas bejegyzést az elmúlt hetek eseményeiről. Ezt közöljük most.

Labdarúgóként a pályán szeretünk válaszolni a kérdésekre, de ez a szezon más fordulatot vett. Az elmúlt időszak katasztrófális volt, ezen nincs mit szépíteni. Nem is akarunk semmit sem szépíteni. Elsősorban mi, játékosok vagyunk felelősek a kialakult helyzetért. Én mint kapitány pedig mindenkinél nagyobb felelősséggel tartozom. Ezért is gondoltam, hogy ez a legőszíntébb módja, hogy megválaszoljuk a kérdéseket és a csapat körül terjedő szóbeszédeket.

Hiba volt beszerezni az Ajax elleni sárga lapot?
Igen, teljes mértékben, és ezért 200 százalékban én vagyok a hibás.

Miért forgattad a dokumentumfilmet?
Néhány dolog már előre el volt tervezve, és egy pillanatig sem futott át a fejemen, hogy a mérkőzés ilyen eredménnyel zárulhat. A felvételt a meccs közben leállítottuk.

Vitatkoztál az elnök úrra az öltözőben?
Az öltözőben történő dolgok az ötlőzőben is maradnak. Ott kezdődnek és ott is oldódnak meg. Nincs semmi probléma, mindenkinek ugyanaz az érdeke: a Real Madrid.

Kritizáltad a csapattársaidat?
Mindig és sokat beszélünk, motiváljuk egymást az öltözőben. Mindig építő jelleggel mondjuk, amit mondunk.

Volt vitád Marceloval?
Ilyenek minden edzésen előfordulnak. Nagy nyomás alatt dolgozunk, ezek természetes dolgok. De ez csak egy újabb kitalált történet, ilyeneket gyártanak nap mint nap. Marce olyan nekem, mintha a testvérem lenne.

Miért utaztál el Valladolidba?
Mert közel akartam lenni a csapathoz, és minden lehetséges módon támogatni szerettem volna őket.

Mi fog történni az edzővel?
Ez a döntés nem a mi hatáskörünk, és ebbe nem is tudunk beavatkozni. Mindig óriási tiszteletet mutatunk, és mindig támogatjuk a Real Madrid edzőjét.

Ezek a visszajelzések kétségkívül ennek a mélységesen kiábrándító szezonnak eredményei. Ha a siker nem állított meg minket, akkor nem fogjuk hagyni, hogy a vereség ezt tegye. Kötelességünk továbbra is keményen dogozni, folytatni és fejlődni. Mindannyiunknak emlékeznünk kell arra, hogy mennyire szerencsések vagyunk, amiért a Real Madrid játékosai, a klub történelmének részesei lehetünk. De a Real Madrid mindig is volt, mindig is van és mindig is lesz. Sosem egyetlen név írja a Real Madrid legendáját, mert mindannyian együtt írjuk a Real Madrid legendáját. Együtt kell tovább dolgoznunk a jövőn és vissza kell hoznunk a reményt. Madridista elköteleződés. HALA MADRID!

Sergio Ramos

Forrás: Facebook
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK