BREAKING! Zidane még ma visszatér?

Újabb érdekes nap elé nézünk.

Egy spanyol televíziós csatorna értesülései szerint Santiago Solari utolsó napját tölti a Real Madrid edzői székében. Az egyébként általában megbízhatónak bizonyuló Jugones úgy értesült, hogy az argentin szakember már el is búcsúzott a keret tagjaitól.

Solari

A legérdekesebb fejlemény a csatorna értesülései közül azonban kétség kívül az új edző személye, aki nem más, mint az elmúlt évek sikereinek főszereplője, Zinédine Zidane. A francia legenda edzőként sorozatban háromszor vezette BL-győzelemig a csapatot, most újra visszatérhet, hogy megpróbálja kivezetni a Real Madridot a jelenlegi válsághelyzetből.

A mai hírek egyébként egybevágnak a MARCA korábbi értesüléseivel is, amelyek szerint Florentino Pérez első számú opciója az edzői posztra a francia szakember volt.

Frissítés: A hírek szerint ma este 18:00-kor lesz egy vezetőségi ülés a Real Madridnál, amely után sor kerül a hivatalos bejelentésre is, a holnapi edzést pedig már Zidane tartja meg. 

Frissítés 2: A hírt az AS, a MARCA, az Onda Cero, a Cadena SER és az El Mundo újságírói is megerősítették az elmúlt bő fél órában. Solari minden jel szerint elköszönt a játékosoktól.

Zidane

Várjuk a fejleményeket, amelyekről természetesen azonnal beszámolunk!

Forrás: Jugones
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK