Benzema: Ami az öltözőben történik, az ott is marad

A Real Madrid rendkívül nehéz kezdés után végül többgólos győzelmet aratott a Valladolid otthonában a spanyol bajnokság aktuális fordulójában. A találkozó után Benzema és Nacho mondta el a véleményét a látottakról.

Benzema:
„Fontos mérkőzésen nyertünk, ilyen szellemben folytatjuk tovább az idény végéig. Keményen kell dolgoznunk, meg kell nyernünk a hátralévő 11 mérkőzésünket, élveznünk kell a játékot. A futball ilyen, néha nyersz, néha nem. Jó csapatunk van. Az embereknek ki kell tartaniuk mellettünk.”

„Minden sorozatban az a célunk, hogy a legvégéig eljussunk. Az Ajax elleni rendkívül fontos meccsen a szurkolóink mögöttünk álltak. Nem felejthetjük el, hogy nagyon sok címet nyertünk, ez fontos. De nagyon nehéz is egyben, mert az ellenfelek egyre erősebbek.”

„Mindenki azt gondol, amit akar. Cristiano nem a Real Madrid, magunkkal kell foglalkoznunk, győzelemhez kell segítenünk egymást. Ez a futball.”

 „Remélem, hogy Solari folytatja, de ez a klub döntése. Mi mögötte állunk.”

„Mourinho? Van egy edzőm, a többi a klub dolga.”

„Az öltöző mindig egységes, nem nyertünk volna ma, ha nem lenne így. Ami az öltözőben történik, az ott is marad. Nekem úgy tűnik, hogy a csapattársaim és az edző rendben vannak, mind összetartunk.”

Benzema

Nacho:
„Az első félidő őrület volt. Az elején eléggé rendezetlenek voltunk, ők nagyon erősen kezdtek. Szerencsénk volt, hogy volt VAR. Jól reagáltunk, az első félidőben megtettük, amit tudtunk, a második pedig már a miénk volt.”

„Nehéz hét van mögöttünk, de ez nem kifogás. Jól kellett kijönnünk a meccsből, habár a Valladolidnak sok forog kockán. Mi a büszkeségünkért játszottunk ma.”

„Tudjuk, hogy ez nehéz év volt. Nem vagyunk hozzászokva, hogy már ilyenkor kiszállunk a trófeákért folytatott harcból. Ez a klub minden egyes nap hatalmas elvárásokat támaszt. Minden meccsen úgy kell kifutnunk a pályára, hogy győzni akarunk, jó eredményeket kell elérnünk mind önmagunkért, mind pedig a címerért. Kötelességünk nyerni, ma pedig meg is tettük ezt. Nem ideális a helyzet.”

„A dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnénk. Solari az edzőnk és kötelességünk keményen dolgozni.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…