Ramos Péreznek: Fizess ki és megyek

A Real Madrid BL-kiesése heves vitát váltott ki a Bernabéu öltözőjében Florentino Pérez és Sergio Ramos között. A hírt az AS és a MARCA is megerősítette, belső forrásokra hivatkozva.

Florentino az öltözőben várta a játékosokat a találkozó után, ahol megfeddte őket a mérkőzésen mutatott hozzáállásuk miatt. Az elnöki beszéd több percen át tartott, a játékosokat az elkötelezettségük hiánya és a sok hiányzás miatt, majd odáig ment, hogy szégyenteljesnek nevezte a viselkedésüket.

Ekkor reagált Sergio Ramos, aki Pérezt és a vezetőséget vádolta meg azzal, hogy nem megfelelően tervezték meg az idényt és az emiatt sikerült ilyen rosszul. Felrótta neki, hogy nem igazoltak csatárt és felhívta a figyelmét, hogy nem csak a játékosok hibája a jelenlegi helyzet. „Fizess ki és megyek” – mondta a kapitány a vita hevében. Majd az elnök szemébe nézett és folytatta: „Kidolgoztam a belem és mindent megtettem ezért a címerért, ezért a klubért és még Önért is.” A beszélgetést az egész keret és a stáb is végighallgatta.

Ezt követően az elnök éjjel kettőig ülésezett a klub vezetőségével, különböző lehetséges forgatókönyveket beszéltek át, köztük Solari azonnali menesztését és Mourinho azonnali kinevezését is, aki tudvalevő, hogy rendkívül rossz viszonyt ápol Ramosszal. Az elnök és a vezetőség is határozott véleménnyel rendelkezett a vitatott témákban, így végül nem született döntés, de erre akár az elkövetkezendő órákban is sor kerülhet. 

Forrás: MARCA, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK