Solari: Inkább nem kommentálom, hogy jogosnak tartom-e Ramos eltiltását

A csapat vezetőedzője, Santiago Solari mester nyilatkozott az Ajax elleni BL-visszavágót megelőzően.

Visszavágó: „Lelkesen várjuk az összecsapást, biztos vagyok a győzelmünkben. Elvégre a Bajnokok Ligája a mi terepünk. Ezek a srácok mindent bele fognak adni a pályán.”

„Nem értek egyet azzal a kijelentéssel, hogy már csak erre a versenysorozatra kell koncentrálnunk. A kupából valóban kiestünk, de a bajnokságban egészen a legvégsőkig kell harcolnunk a bajnoki címért, legalábbis amíg van matematikai esélyünk annak megszerzésére. A Bajnokok Ligája is nyilvánvalóan fontos, már csak a Real Madrid múltja miatt is.”

Modrić szavai Cristiano hiányáról: „Nem tudom, hogy pontosan mit mondott Luka, de Cristiano nyilvánvalóan történelmet írt ezzel a csapattal, ezt már senki és semmi sem veheti el tőle. Tisztelem őt a sportolóként elért eredményei miatt, de ez minden, amit mondani szeretnék vele kapcsolatban.”

Mourinho: „Ennek a klubnak mindig is sok jelöltje volt egyszerre, mint Julia Robertsnek. Itt olyan nagy a nyomás, hogy senki sem érezheti biztosnak a pozícióját, az edző sem. Én is olvastam a José Mourinho esetleges visszatéréséről szóló híreket, de nem foglalkozom velük.”

A játékosok mentális állapota két elveszített Clásico után: „A csapat erős. Nagyon tapasztalt labdarúgókkal dolgozom együtt, akik tudják, hogyan kezeljék az ilyen helyzeteket. A lekiismeretük tiszta, mert mindent megtettek a győzelemért, mindkét meccsen. Nem vagyunk boldogok a kialakult helyzet miatt, de a következő meccsre koncentrálunk.”

Ramos eltiltása: „Sajnálom, hogy holnap nem léphet pályára, hiszen ő a mi vezérünk, ugyanakkor vannak más tapasztalt játékosok is a keretben, akik képesek irányítani a többieket. Azt, hogy jogosnak tartom-e az UEFA ítéletét, inkább nem kommentálom.”

Vinícius remek formában: „Úgy gondolom, hogy bármelyik frissen igazolt játékos elégedett lehetne azzal a teljesítménnyel, amit ő tett le eddig az asztalra Madridban.”

Az Ajax sokkal többet pihenhetett: „A holland szövetség volt annyira kedves, hogy pihenőt adott nekik a bajnoki meccsük elhalasztásával, míg a mi esetünkben ez nem történt meg. A körülmények ellenére úgy gondolom, hogy nem ez fogja eldönteni a továbbjutás sorsát, a játékosaim ugyanis hozzá vannak szokva a folyamatos terheléshez és a sűrű menetrendhez. Ez mindig így volt az elmúlt években is.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK