Modrić: Ha néha el is esünk, mindig felállunk

Az Ajax elleni BL-nyolcaddöntő visszavágója előtt Santiago Solari mellett Luka Modrić állt az újságírók rendelkezésére.

A meccs: „Számunkra minden Bajnokok Ligája mérkőzés nagyon fontos, különösen igaz ez a holnapi találkozóra, amit egy nagyon jó, fiatal és ambiciózus csapat ellen kell lejátszanunk. A holnapi mérkőzés kulcsfontosságú az idény vonatkozásában, tovább akarunk jutni a negyeddöntőbe. Nem lesz könnyű, de készen állunk, hogy nagyszerű teljesítményt nyújtva továbbmenjünk, ami sokat jelentene számunkra.”

Hangulat: „Amikor sorozatban két meccset elveszítesz a legnagyobb riválisod ellen, az nem jó érzés. Ez most fáj, de a legfontosabb az, hogy a holnapi mérkőzés nagyon gyorsan itt van, nincs idő a történteken rágódni. A BL-re kell koncentrálnunk, meg kell próbálnunk elfelejteni azt, ami történt, jó teljesítményt kell nyújtanunk, meg kell próbálnunk nyerni. Készen állunk. Jól dolgoztunk az elmúlt két napban. A Barcelona elleni meccseken, különösen a kupában, rosszul teljesítettünk, ezért is kell folytatnunk a munkát és bíznunk kell abban, hogy a gólok jönni fognak. Jó hangulatban vagyunk, még akkor is, ha ezt a két találkozót elveszítettük.”

Modric

Bale: „Bale jól van, szerintem rendben van, de minden játékos karrierjében vannak időszakok, amikor nem érzi a legjobban magát. Ez mindenkivel előfordul. Velem is megtörtént korábban. Nekem boldognak tűnik, jól akar teljesíteni. Mindannyian ismerjük őt, nem felejthetjük el azt sem, amit a csapatért tett. Úgy tűnik, hogy az emberek könnyen felejtenek, de ezt nem szabad megtenni, még akkor sem, ha az adott pillanatban nincs a legjobb formában. Keményen dolgozik, megvan benne a vágy, szeretne újra a megszokott Bale lenni, hogy segítse a csapatot az idény hátralévő részében. Sokat adhat ennek a csapatnak, ezt is fogja tenni. Keményen kell dolgoznia. Nincs más opció.”

Rossz forma: „Nem igazán foglalkozunk a pletykákkal. Arra koncentrálunk, hogy miként tudnánk javulni. A Real Madrid esetében mindig vannak, akik ilyesmikről beszélnek, ez elkerülhetetlen, de szerintem mi mindig mindent beleadunk a Real Madridért és mindig felállunk. 2015-ben semmit nem nyertünk, mindenki azt mondta, hogy a Madrid halott. Azt pedig tudjuk, hogy mi történt ezután, hogy miket nyertünk ezt követően. Ezért is kell bíznotok bennünk, keményen fogunk harcolni, mindent bele fogunk adni ezért a klubért és ezért a mezért. Nagy jövő vár erre a csapatra.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK