Casemiro: Az év talán legjobb első félidejét produkáltuk, de ez már nem számít

A Real Madrid búcsúzott a Király-kupából, a Barcelona 0-3-as eredménnyel térhetett haza. A csalódást keltő végeredményt hozó találkozót követően szokatlan módon csak Casemiro állt az újságírók rendelkezésére.

„Az utolsó pillanatig küzdöttünk, fáradhatatlanul dolgoztunk, csináltunk szép dolgokat a pályán, voltak lehetőségeink. Ilyen a futball. Ha nem döntöd el a meccset egy ilyen nagy csapat ellen elől, akkor hátul problémát fognak okozni neked. Egy El Clásico ilyen apróságokon dől el. Három helyzetük volt, mindháromból gólt szereztek. Most a bajnoksággal kell foglalkoznunk, a kupát pedig el kell felejtenünk.”

Casemiro

„Amikor helyzetet dolgozunk ki, gólt is kellene lőnünk a végén. Az év egyik legjobb első félidejét produkáltuk, de ez már nem számít. Ha veszítünk, csapatként veszítünk. Ha nyerünk, csapatként nyerünk.”

„Megítéltek rólam egy tizenegyest, emberhátrányban voltunk. Nem vitattam a döntést. Megpróbáltam elérni a labdát, de Suárez okosabb volt, így tizenegyes lett belőle.”

„Cristiano? Nem beszélhetünk egy olyan játékosról, aki nem is játszik nálunk. A világ legjobb kilenceséről, Benzemáról, Viníciusról, Lucas Vázquezről és Bale-ről beszéljünk, akik nagyszerű játékosok, mi velük harcolunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK