Vinícius: Már nagyon várjuk a Barcelona elleni meccset

A Real Madrid idegenben verte a Levante együttesét, Benzema és Bale tizenegyeseinek köszönhetően. Az 1-2-es végeredménnyel zárult találkozót követően néhány játékos is az újságírók rendelkezésére állt a mixzónában.

Vinícius:
„Mindkét tizenegyes jogos volt. A Levante panaszkodik, de a bíró az egész mérkőzésen jól teljesített. Boldogan térünk haza. Nagyon nehéz mérkőzés volt a Levante ellen, de sikerült megszereznünk a győzelmet, ami a legfontosabb. Sok csapat távozik innen pont nélkül.”

„A Barcelona elleni csodás meccs, az egyik legjobb, mi pedig nagyon várjuk. Jó formában érkezünk, bár a Girona ellen veszítettünk pontokat, ma ismét nyerni tudtunk, ez a fontos. Készen állunk a folytatásra, most pihennünk kell, hogy legyen esélyünk a győzelemre.”

„A Clásico egy nagyon fontos találkozó, kettő is lesz belőle egy héten belül, ennek minden játékos örül. Azt kell csinálnunk a Bernabéuba, amit az első meccsen, ahol nagyon jól játszottunk. Most a szurkolóink is itt lesznek, hogy hozzásegítsenek minket a győzelemhez.”

„Mindig keményen dolgozom, Solari és a srácok pedig segítenek nekem. Fiatal vagyok és a világ legjobbjai mellett fejlődhetek.”

Vinicius

Reguilón:
„Tudjuk, hogy minden meccs döntő fontosságú, de ez a három pont önbizalmat ad nekünk a következő, kiemelkedően fontos találkozóra. Kemény mérkőzésen vagyunk túl, de sikerült a saját játékunkat játszanunk, igazi karakterről tettünk tanúbizonyságot és végül nyertünk.”

„Nagyszerű sorozatban vagyunk, a legutóbbi hazai vereség ellenére is, nem engedhetjük, hogy az hatással legyen ránk. Ezen az úton kell tovább haladnunk. Mindig minden játékos készen áll, mindannyian játszani akarunk. Az összes mérkőzésre másképp kell felkészülnünk.”

„Bale nem lehangolt. Meglőtte a gólját, boldog, a csapattal ünnepelt.”

„A Barcelona ellen a kupadöntőért játszunk, mindent bele fogunk adni, hogy bejussunk.”

„Casemiro azt mondta, hogy a játékos elérte, érezte a kontaktot. Az első tizenegyes egyértelmű volt, nem gondolom, hogy az vita tárgyát képezné. A VAR okkal van jelen, a bírók szakemberek, akiket arra képeztek ki, hogy fontos pillanatokban fontos döntéseket hozzanak, ha pedig így döntöttek, annak oka volt.”

Carvajal

Carvajal:
„Kemény mérkőzés volt, itt mindig nehéz játszani. Komoly nyomást tudnak kifejteni azzal az ötös fallal, nehezen tudtunk helyzeteket teremteni. Végül mi kihasználtuk a lehetőségeinket, ők pedig nem, így három ponttal távozunk.”

„Szerintem most nagyszerű sorozatban vagyunk. A Girona elleni meccs kicsúszott a kezünkből, hátrányból fordítottak a Bernabéuban, amit nehéz volt elfogadni, mivel közel voltunk az előttünk állóhoz, de nem fogjuk bedobni a törölközőt. Volt egy ötmeccses sorozatunk, mindet meg akartuk nyerni, és jól is kezdtünk.”

„Amíg matematikailag lehetséges a bajnoki győzelem, nem fogjuk feladni. A Barcelona elleni összecsapás egy döntő lesz számunkra, de előtte le kell játszanunk ellenük a Király-kupa visszavágóját is, hogy bebiztosítsuk a helyünket a sevillai döntőben.”

„Az első tizenegyest nem láttam, messze voltam, de a félidőben elmondták, hogy a játékos a kezével állította meg a labdát. 25 méterre voltam a második esettől, de hallottam a kontaktot. Ha a VAR úgy gondolja, hogy tizenegyes, van kontakt, és a bíró is úgy gondolja, akkor az büntető. Egyértelmű szabálytalanság volt.”

„Nem vagyok bíró, nem fogok döntéseket hozni. Ha a bíró, aki közel állt, meghozta a döntést, amit a VAR meg is erősített, akkor tizenegyes volt. Nem fogunk ezzel kapcsolatosan vitákba bonyolódni. Néha ellenünk döntöttek, akkor semmi nem történt, hazamentünk és túlléptünk rajta. Bírónak lenni nehéz, néha ellened, néha melletted döntenek, de neked mindenképp dolgoznod kell tovább.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…