Solari: Bale remekül játszott, úgy ünnepli a góljait, ahogy akarja

A Real Madrid egy rendkívül nehéz mérkőzésen végül 2-1 arányú győzelmet aratott a Levante ellen Valenciában. Solari mester szokás szerint értékelte a találkozót.

„Mindig a pozitívumokra és a saját munkánkra koncentrálunk a győzelem érdekében. Régóta nem tudtuk legyőzni a Levantét, kemény csapat, ez pedig egy nehéz környezet. Ma nagyon komoly teljesítményt nyújtottunk, sok helyzetünk volt, lőhettünk volna több gólt is, például Vinícius Jr. révén. Több góllal is nyerhettünk volna, de ez nem jelenti azt, hogy ez ne lett volna egy kifejezetten nehéz mérkőzés.”

„Minden sorozatban életben vagyunk, a legfontosabb mérkőzés mindig a következő. A mai már a múlté, azért nyertünk, mert minden játékos keményen dolgozott az egész mérkőzésen, azok, akik kezdők voltak és azok is, akik csereként léptek pályára. Csak így lehet versenyképesnek maradni. Mindenki elvégzett munkájával elégedett vagyok.”

Solari

„Viníciusnak több idő kell, ez csak érettség kérdése. Tapasztalati úton szerezheti meg, ha vannak játékpercei. 18 éves, de ennek ellenére érett és magabiztos játékot mutat be. Van még ideje a tanulásra.”

„Amikor az öltözőben láttam Bale-t, nagyon örült a góljának. Minden más csak spekuláció, várta, hogy beállhasson. Elmondtam neki, hogy legyen türelmes. Elégedett vagyok a hozzáállásával, sikeréhesen lépett pályára. Elhozta nekünk a győzelmet, keményen dolgozott. Amikor tíz emberre fogyatkoztunk, kettő helyett dolgozott, szerintem nagyszerű meccset játszott.”

„Félelmetes, hogy mennyivel több szemetek van, mint nekünk, de mi ott voltunk és én azt láttam, hogy nagyon pályára akar lépni, hogy segíthesse a csapatot. Nagyon elégedett vagyok vele, úgy ünnepli a góljait, ahogy akarja.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…